ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μια ανάσα από Μπράιαν Ρόμπερτς ο Ολυμπιακός!

Μια ανάσα από Μπράιαν Ρόμπερτς ο Ολυμπιακός!

Κοντά σε συμφωνία με τον Μπράιαν Ρόμπερτς βρίσκεται ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr! Παίκτης που συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία που αναζητούσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Μπράιαν Ρόμπερτς βρίσκεται σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr από το απόγευμα Πέμπτης (20/7) ο Ολυμπιακός, που επέλεξε τον 32χρονο (3/12/1985) Αμερικανό γκαρντ (1.85 ύψος) για την κρίσιμη θέση στο ρόστερ της σεζόν 2017-18.

Ο πρώην άσος της Μπάμπεργκ, έπαιξε τα τελευταία χρόνια στο ΝΒΑ με τις φανέλες των New Orleans Pelicans, των Charlote Hornets και των Portland Trail Blazers. Είναι Αμερικανός με... "ευρωπαϊκή νοοτροπία", έκανε μερικές εξαιρετικής σεζόν στη EuroLeague (ήταν συμπαίκτης του Κάιλ Χάινς στη Μπάμπεργκ) και επιστρέφει στα μέρη μας για να κάνει πρωταθλητισμό με τα χρώματα του Ολυμπιακού.

Τη σεζόν 2016-17 ο Ρόμπερτς φόρεσε τη φανέλα των Charlotte Hornets, είχε 3.5 πόντους, 1 ριμπάουντ και 1.3 ασίστ ανά 10.1 λεπτά συμμετοχής. Φέτος προτάθηκε στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ανάμεσα στις οποίες ήταν και ο Παναθηναϊκός όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr στις 27 Ιουνίου.

Ο 32χρονος άσος είναι εξαιρετικός οργανωτής, καλός πασέρ, στο ΝΒΑ βελτίωσε αρκετά το περιφερειακό του σουτ, δεν είναι "κοντός" στο στυλ του Έρικ Γκριν, αλλά πλησιάζει αρκετά το στυλ του Έισι Λο. Εχει τα στοιχεία που αναζητούσε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και θα γίνει ο παίκτης που θα μπει δίπλα στους Μάντζαρη, Σπανούλη, Στρέλνιεκς για να ανεβάσει επίπεδο τον Ολυμπιακό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ