ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μετά το ΣΕΦ, πάει Βελιγράδι ο Άντιτς

Μετά το ΣΕΦ, πάει Βελιγράδι ο Άντιτς

Ο Πέρο Άντιτς βρέθηκε στο ΣΕΦ για τη φιέστα και την απονομή του Ολυμπιακού. Το ίδιο αισιοδοξεί να κάνει το βράδυ της Πέμπτης (18/6) στη Hala Pionir, αυτή τη φορά για τον Ερυθρό Αστέρα (PHOTO)!

Οι Haws ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους μετά τον αποκλεισμό από τους Cavaliers στους τελικούς της Ανατολής κι εν συνεχεία ο Πέρο Άντιτς βρέθηκε στη χώρα μας για να επισκεφτεί τους παλιούς του φίλους.

Η αρχή έγινε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο της παραλιακής όπου τα... είπε με τον Χρήστο Χολίδη . Επίσης ο Σκοπιανός σέντερ βρέθηκε στα επίσημα του ΣΕΦ για το Game 3 των τελικών της Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, γνωρίζοντας την αποθέωση από τους φίλους του Ολυμπιακού! Μάλιστα γιόρτασε τον τίτλο του πρωταθλητή μαζί με τους "ερυθρόλευκους" στο πάρτι που ακολούθησε !

Επόμενος σταθμός για τον Πέρο Άντιτς; Η Hala Pionir του Βελιγραδίου, εκεί όπου ο Ερυθρός Αστέρας υποδέχεται (ως τυπικά γηπεδούχος) την Παρτίζαν, την προσεχή Πέμπτη (18/6, 21:00). Η Zvezda μετράει ήδη δυο νίκες και θέλει άλλη μια για να κατακτήσει το πρωτάθλημα στη Σερβία ενώ ο 31χρονος φόργουορντ-σέντερ αισιοδοξεί να πανηγυρίσει ξανά με ακόμα μια πρώην ομάδα του!

"Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό! Ο Ερυθρός Αστέρας είναι ο επόμενος. Τα λέμε την Πέμπτη" ήταν το μήνυμα του Άντιτς, με φόντο τη συλλεκτική φανέλα που κυκλοφόρησαν οι Σέρβοι για τον ιστορικό αγώνα με τους Πειραιώτες στο Βελιγράδι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ