ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Αρχές Μάρτη επιστρέφει ο Τιλί: αποφασίζουν για "4άρι"

Αρχές Μάρτη επιστρέφει ο Τιλί: αποφασίζουν για "4άρι"

Ο Κιμ Τιλί χειουργήθηκε, θα απουσιάσει για 4,5 με 5 μήνες και στον Ολυμπιακό αποφασίζουν για το αν θα κινηθούν για την απόκτηση προσωρινού αντικαταστάτη του, αναμένοντας και τα κοψίματα από το ΝΒΑ.

Η ατυχία με τους συνεχόμενους τραυματισμούς τα τελευταία χρόνια ξαναχτύπησε τον Ολυμπιακό, καθώς ο νεοαποκτηθείς Κιμ Τιλί τραυματίστηκε στον προσαγωγό, κατά την διάρκεια της προθέρμανσης κόντρα στην Μπασκόνια. Ο Γάλλος πάουερ-φόργουορντ (ο οποίος υπέστη απόσπαση του τένοντα μακρού προσαγωγού από την έκφυση του) θα χρειαστεί να απουσιάσει από την αγωνιστική δράση για περίπου 4,5 με 5 μήνες.

Μία δυσάρεστη εξέλιξη, καθώς ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να πορευτεί στην συνέχεια της διοργάνωσης δίχως τον Κιμ Τιλί και στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο αποφασίζουν για το αν θα κινηθούν για την απόκτηση προσωρινού αντικαταστάτη του.

Την Δευτέρα 16 Οκτωβρίου τελειώνει η προθεσμία που έχουν οι ομάδες στο ΝΒΑ για να δηλώσουν τα ρόστερ τους και στον Πειραιά ρίχνουν ήδη ματιές σε περιπτώσεις παικτών που έχουν "κοπεί". Θα "κοπούν" και άλλοι, θα εξετάσουν τις περιπτώσεις του κάθε αθλητή και από Δευτέρα (16/10) στον Ολυμπιακό θα υπάρξουν συζητήσεις σε διοικητικό επίπεδο, για να κατασταλάξουν στο το αν θα πρέπει να κινηθούν για την απόκτηση "4αριού".

Στο ενδεχόμενο που στον Ολυμπιακό αποφασίσουν να πορευτούν ως έχουν (αναμένοντας την επιστροφή του Τιλί από την νέα χρονιά), τότε θα αναβαθμιστεί ο ρόλος του Δημήτρη Αγραβάνη, ενώ στο "4" (αν και εφόσον χρειαστεί) μπορεί να αγωνιστεί και ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Ο Κιμ Τιλί χειρουργήθηκε το πρωί του Σαββάτου (14/10) στην Αθήνα από τον γιατρό της ομάδας, Θεοφάνη Τσαβίση και όπως αναφέρει η ΚΑΕ Ολυμπιακός, η αποχή του από την αγωνιστική δράση υπολογίζεται στους 4,5 με 5 μήνες. Δηλαδή, η επάνοδος του Γάλλου πάουερ-φόργουορντ υπολογίζεται από τις αρχές Μάρτη και μετά.

Η ενημέρωση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για το χειρουργείο του Τιλί:

"Το μεσημέρι του Σαββάτου ο Κιμ Τιλί υποβλήθηκε σε χειρουργική αντιμετώπιση της ρήξεως του μακρού προσαγωγού δεξιά στο Ιατρικό Κέντρο Ψυχικού από τον ιατρό της ομάδας κ. Θεοφάνη Τσαβίση.

Ο Γάλλος φόργουορντ αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για διάστημα 4,5 – 5 μηνών.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός θέλει να ευχηθεί στον Κιμ ταχεία και πλήρη ανάρρωση. Γρήγορα κοντά μας"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ