ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Μέσα" Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης και Μάντζαρης

ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ÅÕÑÙËÉÃÊÁ / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ / EUROLEAGUE / OLYMPIAKOS - PANATHINAIKOS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Οι Νίκολα Μιλουτίνοφ, Γιώργος Πρίντεζης και Βαγγέλης Μάντζαρης προπονήθηκαν κανονικά και τέθηκαν στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1). Πρόγραμμα αποθεραπείας για τον Ρόμπερτς.

Η πρώτη προπόνηση της χρονιάς (2/1) είχε μερικά ευχάριστα νέα για τον Ολυμπιακό. Κι αυτό γιατί επέστρεψαν στην δράση οι Γιώργος Πρίντεζης, Νίκολα Μιλουτίνοφ και Βαγγέλης Μάντζαρης, αφού ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους (όλοι είχαν πάθει διάστρεμμα) και τέθηκαν στην διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για τον αγώνα με την Αρμάνι Μιλάνο (5/1, 21:00, LIVE Blog από το Sport24.gr).

Παρά πάντως την επιστροφή των τριών παικτών, το... ιατρικό δελτίο του Ολυμπιακού παρέμεινε γεμάτο. Κι αυτό γιατί εκτός των (εδώ και καιρό απόντων) Δημήτρη Αγραβάνη και Κιμ Τιλί, πρόγραμμα αποθεραπείας ακολούθησε ο Μπράιαν Ρόμπερτς λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στον αγώνα με τον Πανιώνιο για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League (τράβηγμα στον δικέφαλο του ποδιού του). Ο Αμερικανός γκαρντ αναμένεται να υποβληθεί σε νέα μαγνητική τομογραφία αύριο (3/1) προκειμένου να επανεκτιμηθεί η κατάστασή του.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Νίκος Αρσενόπουλος, ο οποίος υποβλήθηκε σε αντιμετώπιση απόσπασης του μακρού εκτίνοντα τον δεξιό αντίχειρα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ