ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μέρος της προπόνησης ο Πρίντεζης

Μέρος της προπόνησης ο Πρίντεζης

Ο Γιώργος Πρίντεζης αγωνίστηκε για τελευταία φορά φέτος στον προημιτελικό Κυπέλλου, κόντρα στον Παναθηναϊκό. Σήμερα (21/12) έβγαλε μέρος της προπόνησης του Ολυμπιακού, που κινείται σε ρυθμούς ντέρμπι (27/12, 19:00).

Το πρωτάθλημα της Basket League ΣΚΡΑΤΣ έχει διακοπή όμως στον Ολυμπιακό δεν εφησυχάζουν. Ο λόγος; Ο επόμενος αντίπαλος των ''ερυθρολεύκων'' δεν είναι άλλος από τον Παναθηναϊκό, τον οποίο θα αντιμετωπίσουν το προσεχές Σάββατο (27/12, 19:00) στο ΣΕΦ, για την 11η αγωνιστική.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος λογικά θα έχει στη διάθεσή του τους προερχόμενους από τραυματισμό Βαγγέλη Μάντζαρη και Μπράιαντ Ντάνστον ενώ το ευχάριστο για τον Έλληνα τεχνικό είναι ότι ο Γιώργος Πρίντεζης έβγαλε μέρος της σημερινής προπόνησης των ''ερυθρολεύκων''.

Ο Έλληνας φόργουορντ έχει μείνει εκτός δράσης για αρκετό διάστημα λόγω τραυματισμού στον αστράγαλο. Για την ακρίβεια, έχει να αγωνιστεί από τον προημιτελικό Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν θα προλάβει να δώσει το παρών στο ματς απέναντι στους ''πράσινους'' ωστόσο το πρώτο βήμα της επιστροφής του σε κανονικούς ρυθμούς έγινε σήμερα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ