ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ

Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι της Κυριακής (23/11, 12:30) με τον ΠΑΟΚ, με την προετοιμασία ενόψει της αναμέτρησης να ξεκινάει χωρίς απρόοπτα.

Το παιχνίδι με την Βαλένθια ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έκαναν την δουλειά τους, παίρνοντας τη νίκη με 77-76, όμως οι υποχρεώσεις δεν σταματούν εδώ. Η συνέχεια είναι δύσκολη και στον Πειραιά το γνωρίζουν πολύ καλά.

Επόμενο παιχνίδι για τους "ερυθρόλευκους" απέναντι στον ΠΑΟΚ (23/11, 12:30) στο ΣΕΦ, σε ένα παιχνίδι αρκετά δύσκολο, μιας και ο "δικέφαλος" είναι αήττητος στο πρωτάθλημα με το πέρας των έξι πρώτων αγωνιστικών. Η ψυχολογία των παικτών του Γιάννη Σφαιρόπουλου, όμως, βρίσκεται σε πολύ υψηλό σημείο, μετά τις συνεχόμενες νίκες.

Η προετοιμασία ενόψει ΠΑΟΚ ξεκίνησε αμέσως μετά την αναμέτρηση με την Βαλένθια. Την Παρασκευή (21/11) για την ακρίβεια, οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν σε χαλαρούς ρυθμούς, ενώ είδαν και βίντεο, στο οποίο δόθηκε έμφαση στα λάθη της αναμέτρησης της Πέμπτης. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός του Ολυμπιακού δούλεψε στην τακτική.

Στην προπόνηση της Παρασκευής δεν πήραν μέρος οι Ματ Λοτζέσκι, Γιώργος Πρίντεζης, Δημήτρης Κατσίβελης και Ιωάννης Παπαπέτρου. Ο πρώτος ξεκίνησε τρέξιμο και τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανεβάσει στροφές. Σχετικά με τον Πρίντεζη ακόμα αισθάνεται πόνους στον αχίλλειο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν έχει επιστρέψει σε αγωνιστικό ρυθμό ακόμα. Οι "ερυθρόλευκοι" κρίνουν σκόπιμο, στην παρούσα φάση, να μην πιέσουν τον Έλληνα φόργουορντ, ώστε να επιστρέψει όταν θα είναι έτοιμος στο 100%.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Κατσίβελη, ταλαιπωρείται από οστικό οίδημα και έχει τοποθετηθεί νάρθηκας στο αριστερό χέρι. Από την ερχόμενη εβδομάδα, Τρίτη με Τετάρτη υπολογίζουν στον Πειραιά, όταν και θα γίνει επανεξέταση, ο Έλληνας γκαρντ αναμένεται να βγάλει τον νάρθηκα. Τέλος, ο Παπαπέτρου αναμένεται να επιστρέψει με το νέο έτος.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ