ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Τσιάκο οι προπονήσεις

Με Τσιάκο οι προπονήσεις
INTIME SPORTS

Στις προπονήσεις του Ολυμπιακού θα συμμετέχει στο εξής ο Γιώργος Τσιάκος, καθώς οι πολλές απουσίες καθιστούν επιτακτική την προσθήκη του πρώην σέντερ της ΑΕΚ

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού έχει ξεκινήσει για τα... καλά και καθημερινά ο Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι παίκτες του δουλεύουν στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης και της ενδυνάμωσης. Οι απουσίες των διεθνών, όμως, είναι πολλές κι αυτό δημιουργεί πρόβλημα στον προπονητή των "ερυθρολεύκων" που βλέπει να μην βγαίνει η προπόνηση όπως θα ήθελε.

Εξαιτίας αυτού του γεγονός ήρθαν για να βοηθήσουν οι Γιάννης Καλαμπόκης, Χριστόφορος Στεφανίδης, Μάριος Μπατής και Φίλιππος Καλογιαννίδης, οι οποίοι συμμετέχουν στις προπονήσεις μέχρι να βρουν τον επόμενο σταθμό της καριέρας τους. Στους τέσσερις, όμως θα προστεθεί ακόμα ένας παίκτης κι αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιώργο Τσιάκο, ο οποίος αποφασίστηκε από το "ερυθρόλευκο" προπονητικό τιμ να βρίσκεται στις προπονήσεις για να βοηθήσει τον Ολυμπιακό αλλά και για να βοηθηθεί ώστε να είναι σε αγωνιστική εγρήγορση. Ο 33χρονος σέντερ που πέρσι αγωνίστηκε στην ΑΕΚ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας κι έτσι θα έχει την ευκαιρία να είναι σε καλή κατάσταση όποτε του ζητηθεί.

Από εκεί και πέρα το σημερινό (20/8) πρόγραμμα των "ερυθρόλευκων" περιελάμβανε το πρωί ασκήσεις με μπάλα και αερόβια άσκηση, ενώ το απόγευμα ο Σφαιρόπουλος έδωσε ρεπό στους παίκτες του, καθώς αύριο (21/8) ακολουθεί διπλή προπόνηση.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ