ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Mε το που έφτασαν στο αεροδρόμιο κατευθείαν στο ΣΕΦ

Mε το που έφτασαν στο αεροδρόμιο κατευθείαν στο ΣΕΦ
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Με το που επέστρεψε στην Αθήνα η αποστολή του Ολυμπιακού, οι Πειραιώτες πήγαν κατευθείαν στο ΣΕΦ για προπόνηση, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής (13/3) κόντρα στην ΑΕΚ. Μέρος του προγράμματος ο Στρόμπερι.

Η αποστολή του Ολυμπιακού επέστρεψε στην Αθήνα από την Γερμανία, όπου γνώρισε την ήττα από την Μπάμπεργκ (72-71) και οι Πειραιώτες από το αεροδρόμιο κατευθύνθηκαν αμέσως στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για προπόνηση.

Οι "ερυθρόλευκοι" ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για το παιχνίδι της Κυριακής (13/3, 17:00) κόντρα στην ΑΕΚ, για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου θέλει την νίκη, ώστε να συνεχίσει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος.

Η προπόνηση ήταν σε χαλαρούς ρυθμούς, δίχως ένταση. Μέρος του προγράμματος ακολούθησε ο Ντι Τζέι Στρόμπερι, ο οποίος δεν αγωνίστηκε κόντρα στην Μπάμπεργκ εξαιτίας της τενοντίτιδας που τον ταλαιπωρεί στον δεξιό αχίλλειο. Ο Αμερικανός αισθάνεται καλύτερα, αλλά η συμμετοχή του κόντρα στην ΑΕΚ θα αποφασιστεί ανήμερα της αναμέτρησης.

Ο Ματ Λοτζέσκι συνέχισε το ατομικό του πρόγραμμα προπόνησης. Την Δευτέρα (14/3) θα πάει στο νοσοκομείο για νέες εξετάσεις, για να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας του. Αν τα αποτελέσματα είναι θετικά, τότε την ίδια μέρα θα μπει στο πρόγραμμα προπόνησης μαζί με τους συμπαίκτες του, κάνοντας προσπάθεια να λάβει μέρος στο ματς κόντρα στην Ζάλγκιρις Κάουνας στο ΣΕΦ, την ερχόμενη Παρασκευή (18/3).

Ο Χακίμ Ουόρικ, όπως σας ενημερώσαμε, πήρε την θέση του Ματ Λοτζέσκι στο ελληνικό πρωτάθλημα και ο Αμερικανός φόργουορντ/σέντερ θα κάνει κόντρα στην ΑΕΚ το ντεμπούτο του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τους Πειραιώτες.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ