ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με το μυαλό στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός

Με το μυαλό στο ΟΑΚΑ ο Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε στη βάση του και στρέφει την προσοχή του στο ματς της Δευτέρας (19/10) κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Μέρος της προπόνησης ο Χάντερ, ξεκουράστηκε ο Μιλουτίνοφ, επέστρεψε ο Καββαδάς.

Ύστερα από τη νικηφόρα του εμφάνιση στη πρεμιέρα της φετινής Euroleague απέναντι στη Τσεντεβίτα (76-61) , η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης, η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού επέστρεψε στη βάση της.

Οι ερυθρόλευκοι, πλέον, στρέφουν την προσοχή τους στην αναμέτρηση της Δευτέρας (19/10, 20:30), στην οποία θα αντιμετωπίσουν τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Την Παρασκευή οι Πειραιώτες (16/10) προπονήθηκαν χαλαρά στο ΣΕΦ.

Οι ερυθρόλευκοι, όσο περνάει καιρός, βελτιώνονται αγωνιστικά, ενώ έχουν αναγνωρίσει και τα λάθη τους από το πρώτο ματς μεταξύ των δύο ομάδων για το Κύπελλο, παιχνίδι στο οποίο οι πράσινοι τους κέρδισαν στο ΣΕΦ. Και το σίγουρο είναι πως οι Πειραιώτες έχουν κίνητρο ώστε να απαντήσουν απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ο Οθέλο Χάντερ συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα αποθεραπείας (αιμάτωμα στους κοιλιακούς), ενώ για πρώτη φορά ακολούθησε μέρος της προπόνησης μαζί με την ομάδα. Ο Αμερικανός σέντερ είναι καλύτερα αλλά δεν έχει αναρρώσει 100%.

Θεωρείται απίθανο να προλάβει το ματς απέναντι στο "τριφύλλι", καθώς η σεζόν είναι μεγάλη και οι Πειραιώτες δεν θέλουν να ρισκάρουν με την περίπτωση του. Πέρα από αυτό, έχει χάσει τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας, έχει απουσιάσει και από τα τελευταία παιχνίδια και είναι ανέτοιμος. Περισσότερα θα φανούν στις προπονήσεις που θα γίνουν το σαββατοκύριακο.

Ο Νίκολα Μιλουτίνοφ χτύπησε κατά την διάρκεια προπόνησης στη Κρήτη. Αισθάνθηκε ενοχλήσεις στο αριστερό του γόνατο και γι αυτόν τον λόγο δεν αγωνίστηκε κόντρα στη Τσεντεβίτα. Το προπονητικό-τιμ τον προστάτεψε ενόψει της συνέχειας, καθώς δεν ήθελαν να επιδεινωθεί η κατάσταση του, ώστε να παρουσιαστεί υγιής στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Η παρουσία του Σέρβου σέντερ στην αποστολή για το ματς στο ΟΑΚΑ χαρακτηρίζεται δεδομένη καθώς δεν έχει κάτι σοβαρό. Την Παρασκευή έμεινε εκτός προπόνησης καθαρά για προληπτικούς λόγους, καθώς το πόδι του χρειάζεται ξεκούραση.

Ύστερα από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ενόπλων, ο Βασίλης Καββαδάς επέστρεψε στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο Έλληνας σέντερ θα παραμείνει στο ρόστερ της ομάδας μέχρι νεοτέρας. Να τονίσουμε πως υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση του (με μορφή δανεισμού) τόσο από τον Αρκαδικό, όσο και από τον ΠΑΟΚ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ