ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με την σκέψη και στο βόλεϊ ο Σφαιρόπουλος

Με την σκέψη και στο βόλεϊ ο Σφαιρόπουλος

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μίλησε για το πώς ο Ολυμπιακός πήρε την εκτός έδρας νίκη επί του Λαυρίου, ενώ στάθηκε και στις ομάδες βόλεϊ των "ερυθρόλευκων".

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εστιασε στην προσήλωση που έδειξε ο Ολυμπιακός στα αμυντικά του καθήκοντα απέναντι στο Λαύριο στην αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League , ενώ αναφέρθηκε και στις ομάδες βόλεϊ των "ερυθρολεύκων".

"Πρώτα από όλα θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στην Γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Ευρωπαϊκού. Είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία. Συγχαρητήρια! Επίσης θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στην ομάδα βόλεϊ των ανδρών που σε λίγη ώρα θα προσπαθήσει να πάρει στο ΣΕΦ το Challenge Cup", δήλωσε αρχικά ο προπονητής του Ολυμπιακού.

Σχετικά με την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket Leaguε, είπε: "Θεωρώ πως έγινε ένα όμορφο παιχνίδι, ανοικτό. Μετά το πέμπτο λεπτό η άμυνά μας δυνάμωσε, πήραμε μια διαφορά και με καλή άμυνα σε όλη την διάρκεια και στην 2η και την 3η περίοδο, όπου περιμέναμε την αντίδραση του Λαυρίου, κοντρολάραμε το ματς. Δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλό μας να δείξει τον πλουραλισμό που έχει ειδικά όταν αγωνίζεται στην έδρα του. Είναι μια πολύ επιθετική ομάδα με καλή οργάνωση από τον προπονητή της. Όμως, σήμερα η άμυνά μας ήταν πολύ καλή, αποδιοργάνωσε το παιχνίδι του Λαυρίου και για αυτό πήραμε μια διαφορά που μας έδωσε τη νίκη. Εύχομαι καλή συνέχεια στο Λαύριο και τον κόουτς. Εμείς συνεχίζουμε. Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά από αυτό θα επικεντρωθούμε στα παιχνίδια της EuroLeague".

Ο προπονητής του Λαυρίου, Χρήστος Σερέλης από την πλευρά του δήλωσε: "Σήμερα ο Ολυμπιακός μάς αποδιοργάνωσε. Θέλαμε να είμαστε περισσότερο ανταγωνιστικοί, όμως, δεν μας το επέτρεψε ο αντίπαλός μας με την πολύ καλή του άμυνα. Μας επηρέασε το γεγονός ότι χάσαμε δύο παίκτες απροσδόκητα τις τελευταίες δέκα μέρες. Δεν είχαμε πολλές επιλογές στο να τους αντικαταστήσουμε και να βάλουμε τα νέα παιδιά άμεσα στην φιλοσοφία της ομάδας. Συνεχίζουμε... Θέλουμε να κλείσουμε την χρονιά όπως την έχουμε αρχίσει, ώστε να θεωρηθεί πετυχημένη. Καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ