ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με τηλεοπτική μετάδοση το Ολυμπιακός - Γαλατασαράι στην Γλυφάδα

Η φιλική αναμέτρηση του Ολυμπιακού κόντρα στην Γαλατασαράι, η οποία θα διεξαχθεί το Σάββατο (1/10, 17:00) στο γήπεδο της Γλυφάδας, θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από τον ΟΤΕ-ΤV. Λεπτομέρειες για τον κόσμο.

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του, θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από τον OTE-TV και συγκεκριμένα από το κανάλι OTE SPORT 4ΗD.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί το Σάββατο (1/10) το απόγευμα (17:00), στο γήπεδο της Γλυφάδας. Το παιχνίδι δεν θα γίνει στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθώς φιλοξενεί έκθεση επίπλων. Πρόκειται για ένα φιλικό ματς επιπέδου Euroleague, καθώς και οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν μέσα στην χρονιά στην κορυφαία διοργάνωση.

Στο παιχνίδι θα μπορούν να δώσουν το "παρών" και οι φίλαθλοι, μέσω του "Glyfada 3 on 3 Tournament": " Το «Glyfada 3 on 3 International Tournament» θα έχει διεθνή χαρακτήρα καθώς στο πρόγραμμα του διημέρου εντάσσεται και ο αγώνας προετοιμασίας του πρωταθλητή Ελλάδας Ολυμπιακού με την τουρκική Galatasaray. Το φιλικό των δύο ομάδων θα διεξαχθεί το Σάββατο (1/10) στις 5 μ.μ. στο ΔΑΚ Γλυφάδας (πλ. Νυμφών). Η είσοδος στον αγώνα θα γίνεται με την επίδειξη πρόσκλησης. Όποιος από τους συμμετέχοντες στο τουρνουά επιθυμεί, μπορεί να προμηθευθεί προσκλήσεις στο ΔΑΚ Γλυφάδας (κλειστό γήπεδο «Μάκης Λιούγκας»), με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας την Παρασκευή (30/10), από τις 10 π.μ. ως τις 3 μ.μ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ