ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Πρίντεζη κόντρα στο Ρέθυμνο

BASKET LEAGUE / ÊÏËÏÓÓÏÓ - ÏÓÖÐ (Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÊÏËÏÓÓÏÓ - ÏÓÖÐ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Πρίντεζης ξεπέρασε την ίωση που τον κράτησε εκτός από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης και δήλωσε "παρών" για το παιχνίδι με το Ρέθυμνο (27/3, 16:00). Δεν ταξίδεψε στην Κρήτη ο Έρικ Γκριν.

Μία επιστροφή και μία νέα απουσία μετράει η αποστολή του Ολυμπιακού εν όψει του εκτός έδρας αγώνα με το Ρέθυμνο (27/3, 16:00) για την 23η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Οι "ερυθρόλευκοι" προπονήθηκαν το πρωί της Κυριακής (26/3) πριν αναχωρήσουν για την Κρήτη, με τον Γιώργο Πρίντεζη να συμμετέχει κανονικά στο πρόγραμμα και να θέτει εαυτόν στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου για το παιχνίδι με την ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Ο υπαρχηγός του Ολυμπιακού απουσίασε από το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης λόγω ίωσης, την οποία όμως ξεπέρασε άμεσα και πλέον είναι σε θέση να αγωνιστεί, ενισχύοντας τη φροντ λάιν της ομάδας του. Από την άλλη, στην Αθήνα παρέμεινε ο Έρικ Γκριν, ο οποίος ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα. Ο γκαρντ των Πειραιωτών αποφασίστηκε να προφυλαχθεί και να μην ταξιδέψει με την ομάδα στην Κρήτη, προκειμένου να είναι σε θέση να αγωνιστεί στο εκτός έδρας παιχνίδι με την Αναντολού Εφές (30/3) για την προτελευταία αγωνιστική της regular season της EuroLeague.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ