ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Μπιρτς και παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση

Με Μπιρτς και παρουσία Αγγελόπουλων η προπόνηση

Ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για να κάνει το 1-0 στον πρώτο τελικό της Κυριακής (28/5, 21:00) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Προπονήθηκε ο Μπιρτς, έδωσαν το "παρών" οι Αγγελόπουλοι.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την έναρξη των τελικών της Stoiximan.gr Basket League κόντρα στον Παναθηναϊκό, με το πρώτο ματς της σειράς να διεξάγεται στο ΣΕΦ το βράδυ (21:00) της Κυριακής (28/5).

Οι "ερυθρόλευκοι" θέλουν να κάνουν το 1-0 στην σειρά, αξιοποιώντας το πλεονέκτημα έδρας, παίρνοντας το προβάδισμα από νωρίς για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Στόχος των Πειραιωτών η κατάκτηση του τίτλου για τρίτη σερί σεζόν, δείχνοντας διάρκεια, συνέπεια, αλλά και σταθερότητα στην κορυφή, συνεχίζοντας την κυριαρχία τους στις εγχώριες διοργανώσεις.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είδε με ικανοποίηση τον Κεμ Μπιρτς να επιστρέφει στις προπονήσεις του Ολυμπιακού. Ο Καναδός σέντερ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε και θα αγωνιστεί κανονικά στο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό. Κανονικά έλαβε μέρος στο πρόγραμμα και ο Ντόμινικ Ουότερς (δεν έπαιξε κόντρα στον Άρη), ο οποίος τις προηγούμενες ημέρες ταλαιπωρήθηκε με τράβηγμα. Δεν θα αγωνιστεί απέναντι στους "πράσινους" ο Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος συνεχίζει το ατομικό του πρόγραμμα και χαρακτηρίζεται απίθανο να προλάβει να παίξει σε ένα από τα επόμενα ματς της σειράς, καθώς είναι ανέτοιμος.

Το "παρών" στην προπόνηση του Ολυμπιακού το έδωσαν τόσο ο Παναγιώτης, όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, οι οποίοι παρακολούθησαν διακριτικά την προπόνηση των "ερυθρολεύκων". Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε σοβαρότητα και συγκέντρωση από τους παίκτες του στο πρώτο ματς της σειράς, καθώς στο παρελθόν οι Πειραιώτες την έχουν... πατήσει στο πρώτο παιχνίδι της σειράς, όταν είχαν πλεονέκτημα έδρας, δεχόμενοι break από το "τριφύλλι".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ