ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Γκριν στην Πάτρα ο Ολυμπιακός

Με Γκριν στην Πάτρα ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί την Δευτέρα (10/4, 19:00) στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα έχοντας τον Έρικ Γκριν στην διάθεση του, καθώς ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Με τον Έρικ Γκριν θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός την Δευτέρα (10/4, 19:00) στην Πάτρα κόντρα στον Προμηθέα, για την προτελευταία αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League. Στόχος των Πειραιωτών η νίκη, για να φτάσουν ακόμη πιο κοντά στην εξασφάλιση της πρώτης θέσης στην κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Ο Αμερικανός γκαρντ ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον δικέφαλο, οι οποίες τον κράτησαν εκτός τόσο από το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, όσο και από εκείνο απέναντι στην ΤΣΣΚΑ και ο Έρικ Γκριν θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση.

Τόσο ο Ματ Λοτζέσκι, όσο και ο Ντάνιελ Χάκετ, συνέχισαν το πρόγραμμα της αποθεραπείας τους. Ο Αμερικανός σουτέρ θα χάσει σίγουρα τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Αναντολού Εφές στο ΣΕΦ (19-21/4) και θα δώσει μάχη με τον χρόνο για να προσπαθήσει να προλάβει να δώσει το "παρών" την στιγμή που η σειρά θα μεταφερθεί στην Κωνσταντινούπολη.

Το μήνυμα του Έρικ Γκριν στο blog του στον ΕΣΑΚΕ:

"Η χαρά μου είναι τεράστια

Φίλες και φίλοι μου ελπίζω να είστε καλά και να περνάτε όμορφα. Σήμερα θέλω να μοιραστώ μαζί σας τη χαρά μου αφού και πάλι, μετά τον τραυματισμό μου, επιστρέφω στη δράση. Ήταν άσχημο που έμεινα έξω, ήθελα να είμαι εκεί, δίπλα στους συμπαίκτες μου σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα. Πλέον είμαστε και πάλι μαζί και χαίρομαι απίστευτα.

Ο λόγος που είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος δεν είναι μόνο ένας. Πλέον, έχουμε μπει στην τελική ευθεία και στις δύο διοργανώσεις. Και στην Ευρωλίγκα και στο πρωτάθλημα και κάθε μα κάθε παιχνίδι πλέον, έχει τη σημασία του. Ό,τι κάναμε, κάναμε. Πλέον, κάθε ματς μετράει και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη και αυτό με εξιτάρει.

Να ξέρετε όλοι οι παίκτες ζούμε για αυτά τα ματς. Και πλέον, έως το τέλος της σεζόν, περίπου 10-20 τέτοια ματς και ειλικρινά χαίρομαι πάρα πολύ και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του. Κοιτώντας πίσω τη σεζόν, περάσαμε πολλά, όμορφα και άσχημα, δύσκολα και εύκολα, αλλά πλέον έχουμε μπει στην πιο σπουδαία περίοδο της σεζόν, εδώ που όλοι και όλα κρίνονται και εύχομαι να είμαστε υγιείς.

Αν έχουμε υγεία και μείνουμε ενωμένοι, μπορούμε να καταφέρουμε πολλά. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας.

Με εκτίμηση,

Ερικ".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ