ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Αγγελόπουλους και Παπανικολάου η επόμενη συνάντηση

Με Αγγελόπουλους και Παπανικολάου η επόμενη συνάντηση

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα συναντηθούν με τον Κώστα Παπανικολάου για να συζητήσουν την παραμονή του στον Ολυμπιακό.

Ο Κώστας Παπανικολάου είναι ελεύθερος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, αλλά επιθυμία του ίδιου και του Ολυμπιακού είναι η συνεργασία τους να συνεχιστεί και οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος θα επιδιώξουν να αποσπάσουν για ακόμη μία φορά την υπογραφή του Έλληνα φόργουορντ.

Η πρώτη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε το πρωί της Τρίτης (3/7) , όταν ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας συναντήθηκε με τον ατζέντη του 28χρονου φόργουορντ, Γιώργου Σφαιρόπουλου. Η προσφορά (κοντά στα 2.500.000 για 2+1 χρόνια) των "ερυθρολεύκων" δεν έγινε δεκτή από την πλευρά του Κώστα Παπανικολάου, αλλά οι επαφές θα συνεχιστούν.

'Ήδη μάλιστα έχει αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες να υπάρξει νέα συνάντηση στην Arcadia και σε αυτήν το "παρών" θα δώσουν τόσο ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, όσο και ο Κώστας Παπανικολάου.

Ο Κώστας Παπανικολάου έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον των New York Knicks και άλλων ομάδων του NBA, αλλά και της EuroLeague. Ο "Παπ", όμως, δίνει προτεραιότητα στον Ολυμπιακό και στη νέα συνάντηση με τα αφεντικά της "ερυθρόλευκης" ΚΑΕ οι δύο πλευρές θα επιδιώξουν να βρουν την χρυσή τομή στις διαπραγματεύσεις τους, ώστε ο παίκτης να παραμείνει κάτοικος Πειραιά.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ