ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Αγγελόπουλους η προπόνηση στο ΣΕΦ

Με Αγγελόπουλους η προπόνηση στο ΣΕΦ
INTIME SPORTS

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον δεύτερο τελικό της Τετάρτης (10/6) στο ΟΑΚΑ. Έδωσαν το "παρών" οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος. Νοκ-άουτ ο Παπαπέτρου.

Η ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον δεύτερο τελικό των playoffs της Basket League, ο οποίος θα διεξαχθεί το απόγευμα (19:30) της Τετάρτης (10/6) στο ΟΑΚΑ.

Το "παρών" στην προπόνηση των ερυθρολεύκων στο ΣΕΦ έδωσαν τόσο ο Παναγιώτης, όσο και ο Γιώργος Αγγελόπουλος, με τους Προέδρους της ΚΑΕ Ολυμπιακός να παρακολοθούν διακριτικά την προετοιμασία των Πειραιωτών για την αναμέτρηση.

Παίκτες και προπονητικό-τιμ συζήτησαν τα λάθη που έκαναν στο πρώτο ματς, το οποίο παρακολούθησαν σε βίντεο, αναλύοντας το τι θα πρέπει να βελτιώσουν σε άμυνα και επίθεση. Στόχος του Ολυμπιακού να κάνει το 2-0 στο ΟΑΚΑ, φτάνοντας ακόμη πιο κοντά στη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου έμεινε και πάλι εκτός προπόνησης (ενοχλήσεις στη ποδοκνημική), ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα και όπως έχουμε πει έχει τεθεί νοκ-άουτ από τον δεύτερο τελικό στο ΟΑΚΑ. Ο 21χρονος φόργουορντ θα προσπαθήσει να προλάβει τον τρίτο τελικό στο ΣΕΦ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή (15/6). Οι πιθανότητες για εκείνο το ματς είναι μοιρασμένες. Οι ερυθρόλευκοι δεν αντιμετωπίζουν άλλα προβλήματα και η δωδεκάδα για την αναμέτρηση θα είναι η ίδια που χρησιμοποιήθηκε και στον πρώτο τελικό.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ