ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με Αγγελόπουλους για τον πρώτο τίτλο στο ΟΑΚΑ

Με Αγγελόπουλους για τον πρώτο τίτλο στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός διεκδικεί το πρώτο πρωτάθλημα του στην έδρα του Παναθηναϊκού χωρίς τον Γιώργο Πρίντεζη ενώ ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση των "ερυθρόλευκων".

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 0-1 μετά το break του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ και πλέον απέχει μια νίκη μακριά από το back2back πρωτάθλημα.

Οι "ερυθρόλευκοι" βρίσκονται μπροστά στην υπέρτατη πρόκληση. Να φύγουν με το "διπλό" από το ΟΑΚΑ στην αυριανή (30/5) αναμέτρηση με τους "πράσινους" και να κατακτήσουν για πρώτη φορά τον τίτλο στην έδρα του "τριφυλλιού" .

Το 1993, 1994, 1995, 1996 και το 2012, ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ενώ η μοναδική φορά που μπόρεσε να πάρει τον τίτλο εκτός έδρας, ήταν στους τελικούς του 1997, όταν και επικράτησε της ΑΕΚ με 3-1 νίκες μέσα στο ΟΑΚΑ.

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε ενώ οι πρόεδροι της ΚΑΕ, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος βρέθηκαν στο ΣΕΦ και παρακολούθησαν την προπόνηση, όπως κάνουν πάντα πριν από τα μεγάλα ματς των Πειραιωτών.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε χωρίς απρόοπτα την προετοιμασία του ενώ ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν έχει στη διάθεσή του τον Γιώργο Πρίντεζη , ο οποίος δεν προλαβαίνει τον τέταρτο τελικό και συγκεντρώνει κάποιες πιθανότητες να προλάβει το πέμπτο ματς, εφόσον χρειαστεί η διεξαγωγή του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ