ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Με 5 ευρώ βλέπεις το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Με 5 ευρώ βλέπεις το Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ

Από τα 5 ευρώ ξεκινούν οι τιμές για τα εισιτήρια της αναμέτρησης Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (2/4, 17:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός έριξε τις τιμές και γνωστοποίησε πως η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή (2/4, 17:00) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα ξεκινήσει από τα 5 ευρώ. Ζητούμενο να υπάρξει αυξημένη προσέλευση και ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθεια των "ερυθρολεύκων" στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:

"Η Διεύθυνση Εισιτηρίων της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοινώνει, ότι η διάθεση των εισιτηρίων για τον Αγώνα Stoiximan.gr Basket League με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 02/04/2017 στις 17:00, θα πραγματοποιηθεί ως εξής:

• Από τα εκδοτήρια του Σ.Ε.Φ. την Κυριακή 02/04/2017 από τις 10:00 και μέχρι και την ώρα έναρξης του αγώνα.

• Μέσω του INTERNET από το www.olympiacosbc.gr από τις 29/03/2017 .

• Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου στο τηλέφωνο 210 8938007 από τις 29/03/2017.

Με βάση τον νέο Αθλητικό Νόμο που ήδη είναι σε ισχύ, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ενημερώνει τους φίλαθλους, ότι, από εδώ και στο εξής, για την αγορά κάθε εισιτηρίου με οποιαδήποτε τρόπο (internet, εκδοτήρια, δίκτυο καταστημάτων ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ, τηλ. κέντρο κλπ.) είναι απαραίτητα τα εξής στοιχεία: το ονοματεπώνυμο του κατόχου, ο αριθμός ΑΜΚΑ, καθώς και το κινητό τηλέφωνο ή το email του. Χωρίς την προσκόμιση των παραπάνω στοιχείων δεν θα υπάρχει δυνατότητα για την αγορά εισιτηρίου.

Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα, η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ θα ήθελε να ενημερώσει, ότι λόγω λειτουργίας του access control (τουρνικέ) στο ΣΕΦ, όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν εισιτήρια καλό θα ήταν να προσέλθουν έγκαιρα και νωρίτερα στο γήπεδο, για την αποφυγή συνωστισμού την τελευταία στιγμή.

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 5,10,15,20 και 30 ευρώ.

Για εισιτήρια ακριβότερων κατηγοριών και VIP, παρακαλούμε απευθυνθείτε στα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και στο τηλέφωνο 210 4527600.

ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΚΑΡΤΑ ΦΙΛΑΘΛΟΥ ΤΟΥ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΜΕΑ (άτομα μόνο με κινητικά προβλήματα)

Η Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τον Αγώνα Stoiximan.gr Basket League με τον ΠΑΟΚ και ώρα 17:00 ενημερώνει τους φιλάθλους με κινητικά προβλήματα τα ακόλουθα:

Καλεί τους φιλάθλους να επικοινωνήσουν με την Κ.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μέχρι και την Παρασκευή 31/03/2017 , ώστε να παραλάβουν από τη θύρα 8 το DAY PASS. Όσοι δεν επικοινωνήσουν έγκαιρα, δεν θα έχουν δικαίωμα εισόδου στο γήπεδο.

• Προβλέπεται δωρεάν είσοδος για τους ίδιους και για τον ένα συνοδό τους

• Η είσοδος των συγκεκριμένων ατόμων θα γίνει μόνο από τη θύρα 8.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ