ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάχη για Μπαρτσελόνα ο Λοτζέσκι

Μάχη για Μπαρτσελόνα ο Λοτζέσκι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τα προβλήματα δεν λένε να εγκαταλείψουν τον Ολυμπιακό, με την επιστροφή της αποστολής από τη Μόσχα να φέρνει νέα άσχημα μαντάτα. Εκτός δράσης για τουλάχιστον μία εβδομάδα ο Ματ Λοτζέσκι λόγω ιογενούς λοίμωξης που παλεύει να προλάβει το ραντεβού με τη Μπαρτσελόνα.

Πέρα από την ήττα από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έχει να διαχειριστεί κι ένα ακόμη πρόβλημα. Αυτό του Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος υποβλήθηκε σε εξετάσεις το Σάββατο (13/2), οι οποίες έδειξαν πως ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη και δίνει μάχη για το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα.

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού θα αναγκαστεί να μείνει κλινήρης για το επόμενο διήμερο, πληροφορίες του Sport24.gr αναφέρουν ότι αύριο θα μπει στο νοσοκομείο, ενώ στη συνέχεια θα απουσιάσει από τις προπονήσεις των "ερυθρολεύκων" για την επόμενη εβδομάδα. Όπερ και σημαίνει πως δεν θα αγωνιστεί τη Δευτέρα στο Λαύριο (15/2) αλλά και την Πέμπτη στο ΣΕΦ κόντρα στα Τρίκαλα (18/2).

Η κατάσταση του Λοτζέσκι θα επανεκτιμηθεί στο τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, προκειμένου να καταστεί σαφές αν θα επιστρέψει στη δράση και - πολύ περισσότερο - αν θα μπορέσει να ενισχύσει την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην επανέναρξη της Euroleague. Στην πρεμιέρα του Β΄ γύρου του ΤΟΡ 16 και το εκτός έδρας παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα (26/2) στη Βαρκελώνη.

Αξίζει να αναφερθεί πως ο Λοτζέσκι αγωνίστηκε απέναντι στην ΤΣΣΚΑ κάνοντας ένεση αφού είχε έντονες στομαχικές διαταραχές. Η κρισιμότητα του αγώνα αλλά και το πάθος του που υπήρχε για τη νίκη δεν μπορούσαν να τον κρατήσουν εκτός μάχης, με τα... άσχημα μαντάτα να γίνονται γνωστά άμα τη επιστροφή της αποστολής στην Ελλάδα.

Βέβαια θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι πρώτες ενδείξεις της κατάστασής του είχανε φανεί από την Πέμπτη. Την παραμονή του παιχνιδιού στη Μόσχα. Σε ακόμη μεγαλύτερο βαθμό όμως σήμερα Σάββατο μία μέρα μετά και για παν ενδεχόμενο αποφασίστηκε να υποβληθεί σε εξετάσεις.

Μία εξέλιξη που μπορεί να μην άρεσε στον Σφαιρόπουλο αλλά πολύ περισσότερο στον ίδιο τον Λοτζέσκι. Κι αυτό γιατί μόλις ουσιαστικά είχε επιστρέψει στη δράση από τον τραυματισμό του. Τη θλάση που είχε κληρονομήσει στον αριστερό οπίσθιο μηριαίο του. Στα συν του η διακοπή στη Euroleague μεταξύ των δύο γύρων στο ΤΟΡ 16 και δεν αποκλείεται να προλάβει το ραντεβού στη Βαρκελώνη.

Από την άλλη, σε καλύτερη κατάσταση είναι ο Κώστας Παπανικολάου που ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπώρησε κι αναμένεται να βρίσκεται κανονικά στη δωδεκάδα του Ολυμπιακού για το μεθαυριανό παιχνίδι με τους νεοφώτιστους του Χρήστου Σερέλη στο Λαύριο.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ