ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Όσο δυνατόν περισσότερους τίτλους"

Μάντζαρης: "Όσο δυνατόν περισσότερους τίτλους"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό, ενώ ευχαρίστησε παράλληλα και τους προέδρους της ομάδας, αλλά και τον κόσμο.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Ολυμπιακό για τα επόμενα τρία χρόνια, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο με τον σύλλογο.

" Είμαι πολύ χαρούμενος. Έγινε αυτό που ήθελα κι εγώ και η ομάδα. Φάνηκε ότι το θέλαμε και οι δυο πολλοί κι από τη στιγμή που το θέλαμε και οι δυο ήταν δύσκολο να μη γίνει", ανέφερε ο Έλληνας παίκτης και συμπλήρωσε:

" Θέλω να ευχαριστήσω τους Προέδρους που έδειξαν για ακόμα μια φορά πόσο με πιστεύουν όπως το έκαναν από την πρώτη στιγμή που ήρθα στον Ολυμπιακό. Θέλω ακόμα να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί σ’ αυτό το δύσκολο καλοκαίρι που ακούστηκαν πολλά, αυτοί ήταν δίπλα μου. Θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να τους κάνω περήφανους".

Στη συνέχεια είπε: " Εύχομαι η τελευταία χρονιά να είναι κακή παρένθεση για την ομάδα και να μην υπάρξει χρονιά χωρίς τίτλο. Εύχομαι να πανηγυρίσουμε όσο περισσότερους τίτλους γίνεται. Είμαστε από τις λίγες ομάδες της Ευρώπης αν όχι η μοναδική που έχουμε πλήρες ρόστερ πριν ακόμα μπει ο Αύγουστος.

Σε κάθε θέση υπάρχουν τέσσερις παίκτες και το ρόστερ μας είναι πληρέστατο. Το θέμα είναι να βρούμε τη χημεία μας και να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να προσαρμοστούν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ