ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μιλουτίνοβ: "Αυτή ήταν μόνο η αρχή"

Μιλουτίνοβ: "Αυτή ήταν μόνο η αρχή"

Χαμηλούς τόνους κράτησαν στον Ολυμπιακό μετά τη νίκη στον πρώτο Τελικό. Ο Βαγγέλης Μάντζαρης επισήμανε την κακή επιθετική λειτουργία των "ερυθρόλευκων", ενώ ο Νίκολα Μιλουτίνοβ τόνισε ότι αυτή ήταν μόνο η αρχή.

Νικητής μεν, ανικανοποίητος δε... Ο Βαγγέλης Μάντζαρης δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του μετά το τέλος του πρώτου τελικού . Ο 27χρονος γκαρντ τόνισε ότι ο Ολυμπιακός ήταν κακός, στατικός και ότι θα πρέπει να βελτιώσει πολύ την εικόνα του στην επίθεση ενόψει του δεύτερου τελικού στο ΟΑΚΑ. “ Ήμασταν κακοί σήμερα, αλλά σημασία έχει ότι κερδίσαμε. Τη νίκη μας την έδωσε η άμυνα” τόνισε χαρακτηριστικά ο Μάντζαρης.

Βιαστήκαμε να τελειώσουμε το ματς. Γίναμε νευρικοί, είχαμε κάποιες κακές, βιαστικές αποφάσεις, αλλά στο τέλος δείξαμε χαρακτήρα. Η ομάδα είναι ομάδα με ταλέντο, όταν τους αφήσαμε να κάνουν το παιχνίδι τους είχαμε πρόβλημα. Όταν παίξαμε την άμυνα που μπορούμε, τους περιορίσαμε. Περιμένουμε καλύτερη εικόνα στην επίθεση, ήμασταν πολύ στατικοί απόψε” πρόσθεσε ο διεθνής γκαρντ του Ολυμπιακού.

Μιλουτίνοβ: "Μόνο η αρχή"

Ο Νίκολα Μιλουτίνοβ ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες του Ολυμπιακού. Δεν πετούσε πάντως στα σύννεφα, παρά τη νίκη της ομάδας και την καλή προσωπική εμφάνιση... “ Είναι μία πολύ μεγάλη νίκη, αλλά είναι μόνο η αρχή της σειράς. Υπάρχει πολύς δρόμος ακόμη και πρέπει να βελτιωθούμε στα επόμενα παιχνίδια. Προσπαθώ να παίζω όσο καλύτερα μπορώ. Είναι δύσκολο να παίζεις απέναντι στον Μπουρούση και ελπίζω να είμαι ακόμη καλύτερος στη συνέχεια” δήλωσε ο Σέρβος σέντερ.

Μπιρτς: "Μεγάλη μάχη και στο δεύτερο παιχνίδι"

Ο Κεμ Μπιρτς είπε από τη μεριά του: “ Δεν πήραμε το τρόπαιο στην Κωνσταντινούπολη, αλλά έχουμε άλλο ένα μπροστά μας. Περιμένω να γίνει μεγάλη μάχη και στο δεύτερο παιχνίδι και τον κόσμο στις κερκίδες να κάνει σαν τρελός. Δεν παίξαμε καλά απόψε, αλλά εφόσον είμαστε καλύτεροι στο δεύτερο παιχνίδι, θα κερδίσουμε”.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ