ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Τώρα κοιτάμε τον Παναθηναϊκό"

Μάντζαρης: "Τώρα κοιτάμε τον Παναθηναϊκό"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης και ο Ιωάννης Παπαπέτρου στάθηκαν στην αμυντική συμπεριφορά του Ολυμπιακού στον αγώνα με την Μπαρτσελόνα, δίνοντας το σύνθημα ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί.

Ικανοποίηση για την εικόνα της άμυνας, αλλά και ανυπομονησία ενόψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Αυτά τα δύο συναισθήματα επικρατούσαν στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Μπαρτσελόνα για την 7η αγωνιστική της EuroLeague, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις των Βαγγέλη Μάντζαρη και Ιωάννη Παπαπέτρου.

" Είχαμε θέμα με την άμυνά μας στα προηγούμενα παιχνίδια. Ξεκινώντας από τον αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας για το Πρωτάθλημα και εν συνεχεία στο παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα ήμασταν πολύ καλοί. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε εξαιρετική άμυνα. Σταματήσαμε το πικ εν ρολ της Μπαρτσελόνα, αλλά και τον Ράις που είναι σημαντικός για αυτούς. Πιστεύω πως θα μπορούσαμε να είχαμε μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε κάποια κενά διαστήματα, αλλά παραμείναμε μπροστά σκορ κι έτσι πήραμε αυτή τη σημαντική νίκη. Δεν έχει σημασία πόσους πόνους βάζεις, γιατί στη Γαλατάσαραϊ βάλαμε πολλούς, αλλά χάσαμε, ενώ σήμερα βάλαμε 59 και νικήσαμε. Προτιμώ να νικάμε" δήλωσε αρχικά ο Βαγγέλης Μάντζαρης, για να συμπληρώσει στην συνέχεια σε ερώτηση που του έγινε σχετικά με τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό που ακολουθεί για την 8η αγωνιστική της EuroLeague την προσεχή Παρασκευή (18/11): " Το ματς αυτό δεν έχει καμία σχέση με το ματς του πρωταθλήματος. Κατ’ αρχάς παίζουμε στο ΟΑΚΑ. Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Νίκολς που δεν έπαιξε στο πρωτάθλημα, ενώ έχει έναν νέο προπονητή που έχει διαφορετική φιλοσοφία. Δεν είναι ένα απλό παιχνίδι Ευρωλίγκας, είναι παιχνίδι των "αιωνίων", και για αυτά τα παιχνίδια ζούμε".

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου από την πλευρά του στάθηκε κι αυτός αρχικά στην άμυνα τη ομάδας, δηλώνοντας πως " σήμερα παίξαμε καλή άμυνα και καταφέραμε να αντιδράσουμε μετά τις συνεχείς ήττες στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι ότι παίξαμε άσχημα στην επίθεση, αλλά ήμασταν άστοχοι σε πολλά ελεύθερα σουτ, ενώ βιαζόμασταν να τελειώσουμε το παιχνίδι. Σημασία έχει ότι νικήσαμε και όχι ότι βάλαμε λίγους πόντους, γιατί στη Γαλατά είχαμε βάλει παραπάνω και χάσαμε.", για να πει ενόψει του αγώνα που ακολουθεί με τους "Πράσινους": " Ξεχνάμε τον αγώνα αυτό και κοιτάμε τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι και πιστεύω ότι ο προπονητής θα κάνει τις κατάλληλες προσαρμογές για να είμαστε προετοιμασμένοι κατάλληλα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ