ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό"

Μάντζαρης: "Να κλείσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό"

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης παραχώρησε μεγάλη συνέντευξη όπου αναφέρθηκε στην Εθνική Ανδρών και τον Ολυμπιακό, ενώ ευχήθηκε να ολοκληρώσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης φρόντισε το καλοκαίρι να μη μετατρέψει σε σίριαλ την υπόθεση της παραμονής του στον Ολυμπιακό, ανανεώνοντας άμεσα το συμβόλαιό του με τους "ερυθρολεύκους" για τρία ακόμα χρόνια. Μιλώντας λοιπόν στην εφημερίδα "Γαύρο" έδειξε ότι στο μυαλό του υπάρχει πλέον η σκέψη να κλείσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

"Το έχω ξανά πει, στον Ολυμπιακό χρωστάω πάρα πολλά. Είμαι 6 χρόνια στην ομάδα. Χρωστάω πάρα πολλά στους προέδρους, στον κόσμο και στους συμπαίκτες μου. Ήταν πολύ δύσκολο να φύγεις από αυτή την ομάδα όταν έχεις μεγαλώσει κι έχεις ανδρωθεί, έχοντας περάσει τα καλύτερα σου χρόνια σε αυτήν" δήλωσε μεταξύ άλλων ο διεθνής γκαρντ, για να συμπληρώσει στην συνέχεια: " Έχω περάσει σίγουρα τις καλύτερες και τις χειρότερες στιγμές. Δεν θα άλλαζα με τίποτα αυτό που υπάρχει εδώ σε αυτή την ομάδα. Περνάω πάρα πολύ καλά, πάμε για 9 χρόνια και μακάρι να τελειώσω την καριέρα μου στον Ολυμπιακό".

Μιλώντας μάλιστα για την Εθνική Ανδρών και τους στόχους της, ο γκαρντ του Ολυμπιακού τόνισε πως " κάθε χρονιά δημιουργούμε προσδοκίες. Δυστυχώς τα τελευταία χρόνια δεν καταφέρνουμε να τις υλοποιήσουμε. Μακάρι να αλλάξει αυτό φέτος. Προσδοκίες υπάρχουν. Θέληση και ταλέντο υπάρχει. Το θέμα είναι να το δείξουμε και στο γήπεδο κι όχι μόνο στα λόγια, γιατί θεωρητικά όλα καλά είναι, όμως πρέπει να το δείξουμε στην πράξη".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ