ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Καλοί αμυντικά για τρία δεκάλεπτα"

Μάντζαρης: "Καλοί αμυντικά για τρία δεκάλεπτα"
INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης στάθηκε στην καλή άμυνα που έπαιξε ο Ολυμπιακός στα τρία πρώτα δεκάλεπτα, ενώ ο Γιάννης Αθηναίου τόνισε πως ο κόουτς του έχει δώσει το ελεύθερο να παίρνει σουτ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΣΕΦ, τόσο ο Βαγγέλης Μάντζαρης, όσο και ο Γιάννης Αθηναίου, μιλώντας για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της ΑΕΚ στο ΣΕΦ, στην κάμερα του OTE-TV.

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης είπε τα εξής: "Για τρία δεκάλεπτα ήμασταν καλοί αμυντικά, δεν είχαμε καλό ποσοστό στα τρίποντα, αλλά η άμυνα μας βοήθησε να πάρουμε διαφορά 15 πόντων. Στο τέλος, κάναμε λάθη, χαλαρώσαμε και πήγε σε μονοψήφιο αριθμό η διαφορά. Συνεχίζουμε, κρατάμε τη νίκη. Mε πειράζει που δεν έβαλα τα τρίποντα, αλλά σημασία έχει να κερδίζει η ομάδα".

Από την πλευρά του ο Γιάννης Αθηναίου δήλωσε: "Το έχω ξαναπεί και άλλες φορές ότι όταν μπαίνω στο παιχνίδι θέλω να έχω καλή ψυχολογία. Ο κόουτς μου έχει δώσει το ελεύθερο να παίρνω τα σουτ. Αυτό που μένει, είναι να ευστοχώ σε αυτά. Γενικά, προσπαθώ να είμαι συγκεντρωμένος και όταν έρχεται η σωστή επιλογή να την παίρνω. Ο Ολυμπιακός δυστυχώς ή ευτυχώς θα πρέπει να πρωταγωνιστεί και να κερδίζει, είτε με απουσίες είτε όχι. Από τη στιγμή που ήρθαν κάποιοι τραυματισμοί για την ομάδα, έπρεπε να πάρουμε οι υπόλοιποι ευκαιρίες και παραπάνω αρμοδιότητες. Πιστεύω πως όσο η ομάδα κερδίζει, είμαστε χαρούμενοι. Περιμένουμε και τα παιδιά που είναι τραυματίες, να γυρίσουν για να είμαστε όλοι μαζί καλά και υγιείς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ