ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: η τιμή, τιμή δεν έχει

Μάντζαρης: η τιμή, τιμή δεν έχει

Για τον Βαγγέλη Μάντζαρη ήταν θέμα τιμής να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Έδειξε έμπρακτα το πόσο ήθελε να μείνει και δεν μπήκε καν στην διαδικασία πλειστηριασμού. Έτσι τον κράτησαν οι Αγγελόπουλοι.

Ξεκάθαρη προτεραιότητα του Βαγγέλη Μάντζαρη ήταν να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό και αυτό δεν άλλαξε στιγμή όλους αυτούς τους μήνες. Ήθελε να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ στην ομάδα που ανδρώθηκε, με την οποία και έχει "δεθεί" συναισθηματικά. Στον σύλλογο που έζησε κορυφαίες αθλητικές στιγμές, εξακολοθώντας να έχει για συμπαίκτες τους φίλους του (Σπανούλη, Πρίντεζη, Παπανικολάου και τους υπόλοιπους), παραμένοντας μέλος του "χρυσού" γηγενή βασικού κορμού των επιτυχιών των "ερυθρολεύκων", ο οποίος την τελευταία 6ετία αριθμεί 4 τελικούς Final Four, 3 πρωταθλήματα Ελλάδα και 2 κατακτήσεις EuroLeague.

Μπορεί ομάδες να τον προσέγγισαν και ο Παναθηναϊκός να έδωσε τα... ρέστα του για να τον κάνει δικό του, πλησιάζοντας την πλευρά του Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά προτεραιότητα του 27χρονου πλέι-μέικερ ήταν πάντα να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό. Για εκείνον ήταν θέμα τιμής να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ με τα ερυθρόλευκα και η τιμή, τιμή δεν έχει. Επέλεξε να συνεχίσει να αγωνίζεται στην ομάδα του Πειραιά, ανανεώνοντας το συμβόλαιο του για τρία επιπλέον χρόνια (έτοιμος να συμπληρώσει 9ετία στο μεγάλο λιμάνι) έως και το 2020, αποφασίζοντας να παραμείνει με λιγότερα χρήματα σε σύγκριση με τα ποσά που του πρόσφερε το "τριφύλλι" , δείχνοντας έμπρακτα την επιθυμία του να συνεχίσει να παίζει μπάσκετ για την ομάδα του Ολυμπιακού, μη μπαίνοντας καν σε διαδικασία πλειστηριασμού.

Μπορεί ο "αιώνιος αντίπαλος" να προσέγγισε τα τελευταία χρόνια και τους τρεις "90άρηδες" των "ερυθρολεύκων" (Μάντζαρης, Παπανικολάου, Σλούκας), αλλά όλοι τους απάντησαν αρνητικά στους "πράσινους", είτε επιλέγοντας να παραμείνουν στον Πειραιά, είτε αποφασίζοντας να συνεχίσουν την καριέρα τους στο εξωτερικό. Είπαμε: για τον Βαγγέλη Μάντζαρη, αλλά και για τους άλλους παίκτες των Πειραιωτών, υπάρχει ένα ξεχωριστό "δέσιμο" μεταξύ τους. Είναι η ομάδα τους, η παρέα τους και η τιμή, τιμή δεν έχει. Και όπως επέστρεψε στο μεγάλο λιμάνι ο Κώστας Παπανικολάου, κάποια στιγμή αυτό θα γίνει και με τον Κώστα Σλούκα. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο πλευρών δεν είναι πλέον ψυχρές.

Μάντζαρης: η τιμή, τιμή δεν έχει

όπως και με τον Γιώργο Πρίντεζη ), οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος έδειξαν μεγάλη αποφασιστικότητα, ήταν ξεκάθαροι από την αρχή και δεν μπήκαν σε διαδικασία... παιχνιδιών. "Εδώ να μείνεις", του είχαν πει πριν μερικές μέρες και με το "καλησπέρα" στον 27χρονο πλέι-μέικερ στα γραφεία τους, του έδειξαν έμπρακτα το πόσο πολύ ήθελαν να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Του εξέφρασαν την πίστη τους σε εκείνον, του δήλωσαν "είσαι δικό μας παιδί", αναγνώρισαν την πολυετή προσφορά του στους "ερυθρόλευκους", όντας μέλος του βασικού γηγενή κορμού της ομάδας τους, του μίλησαν με σεβασμό και του εξέφρασαν την μεγάλη τους επιθυμία να συνεχίσουν την συνεργασία τους μαζί του.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, του μίλησαν για τους στόχους του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν, αλλά και την επιθυμία τους να φτιάξουν έναν ακόμη πιο ισχυρό σύνολο , το οποίο θα συνεχίσει να κάνει πρωταθλητισμό στην Ευρώπη, επιστρέφοντας παράλληλα στους τίτλους στην Ελλάδα, θέλοντάς τον να συνεχίσει να βρίσκεται στους πρωταγωνιστές της ομάδας. Παράλληλα, οι διοικητικοί ηγέτες των "ερυθρολεύκων" του προσέφεραν ένα εξαιρετικό συμβόλαιο από οικονομικής πλευράς, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την εκτίμηση τους προς εκείνον, αλλά και την εμπιστοσύνη που έχουν στο πρόσωπο του, αναγνωρίζοντας παράλληλα την πολυετή προσφορά του στην ομάδα.

Οι πρόεδροι του Ολυμπιακού του έδωσαν τριετές συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο στο σύνολο αγγίζει τα 2.500.000 ευρώ, διπλασιάζοντας σχεδόν τις αποδοχές του σε σχέση με το τελευταίο του συμβόλαιο (εκείνο του 2014). Ο Περιστεριώτης γκαρντ άκουσε αυτά που ήθελε από τους Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο, έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από όλους τους τομείς, ένιωσε σεβασμό, αισθάνθηκε εμπιστοσύνη και ασφάλεια για το μέλλον του, κατάλαβε το πόσο πολύ τον θέλουν, ξέρει τον ρόλο του στην ομάδα, ο οποίος θα παραμείνει ο ίδιος και δίχως δεύτερες σκέψεις υπέγραψε με χαρά το νέο του συμβόλαιο με τους "ερυθρόλευκους", παραμένοντας στο "σπίτι" του (τουλάχιστον) έως το 2020.



#Mantzaris #ForeverLegend #OneOfUs #GiaPantaStoLimani #GiaPantaOlympiacos #Olympiacosbc #OLBCStore

A post shared by Official Olympiacos Bc Store (@olympiacos_bc_official_store) on





TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ