ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Η άμυνα μάς έδωσε τη νίκη"

BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / 1ïò ÔÅËÉÊÏÓ 2016-2017 / ÏÓÖÐ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 και τον Νότη Ψιλόπουλο μετά τη νίκη των "ερυθρόλευκων" επί του Παναθηναϊκού Superfoods στον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League.

Λίγα λεπτά μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού Superfoods στον πρώτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League, ο Βαγγέλης Μάντζαρης μίλησε στον Sport24 Radio 103.3.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το πόσο εύκολο ήταν να ξεπεράσουν την ήττα από τη Φενέρμπαχτσε στον τελικό της Ευρωλίγκας: "Είμαστε έμπειρη ομάδα. Ξέραμε τι έπρεπε να κάνουμε. Να αλλάξουμε το τσιπάκι. Να ξεχάσουμε την Ευρωλίγκα και να συγκεντρωθούμε στο πως θα πάρουμε το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. Κάναμε ένα σημαντικό βήμα, αν και δεν ήμασταν καλοί. Η νίκη είναι αυτή που μετράει. Ξέρουμε πως οι πρεμιέρες είναι δύσκολες και παίζαμε κόντρα σε μία ομάδα που θα μπορούσε να μας κάνει τη ζημιά. Ήμασταν αρκετά νευρικοί. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν καλοί, αλλά δεν συνεχίσαμε με τον ίδιο τρόπο. Η άμυνα ήταν αυτή που μας έδωσε τη νίκη".

Για τον Παναθηναϊκό: "Είναι μία ομάδα που παίζει πολύ με το ταλέντο της. Τους περιορίσαμε, δεχθήκαμε μόλις 58 πόντους και όταν συμβαίνει αυτό, έχεις πολλές πιθανότητες να κερδίσεις".

Για το δεύτερο παιχνίδι της σειράς, την Πέμπτη στο ΟΑΚΑ: "Πλέον ο Παναθηναϊκός έχει το άγχος. Εμείς πρέπει να παίξουμε καλύτερα σε σχέση με το πρώτο ματς. Πρέπει να πάμε με τη φιλοσοφία ότι κάθε παιχνίδι είναι ξεχωριστό, να μη φοβηθούμε και να παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ