ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μάντζαρης: "Έλειπε ο ηγέτης μας, αλλά τα δώσαμε όλα"

BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports)
BASKET LEAGUE / ÐÁÏ - ÏÓÖÐ (ÊÙÓÔÁÓ ÌÁÊÑÕÄÇÌÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Μιλώντας στην κάμερα της Novasports o Βαγγέλης Μάντζαρης δήλωσε πως ο Ολυμπιακός πάλεψε παρά την απουσία του Βασίλη Σπανούλη. "Στοίχισαν τα λάθη μας" δήλωσε ο Μιλουτίνοφ.

Η απουσία του Βασίλη Σπανούλη λόγω ίωσης από τον 2ο αγώνα της σειράς των Τελικών της Stoiximan.gr Basket League ήταν λογικό να αποτελέσει το κύριο ερώτημα μετά το τέλος του παιχνιδιού, που βρήκε τον Παναθηναϊκό να κερδίζει με 84-80 τον Ολυμπιακό και να ισοφαρίζει σε 1-1 την σειρά .

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης πάντως μιλώντας στην κάμερα της novasports δεν θέλησε να σταθεί πολύ σε αυτό: "Το έχουμε ξαναπεί. Δεν είμαστε ένας παίκτης, αλλά ένα σύνοολο παικτών. Έλλειπε ο αρχηγός μας και ηγέτης μας. Δώσαμε όμως τον καλύτερό μας εαυτό για τη νίκη" δήλωσε αρχικά ο διεθνής γκαρντ, για να προσθέσει στην συνέχεια: " Ήμασταν κοντά στο σκορ και ελέγχαμε τον ρυθμό για αρκετή ώρα. Στο τέλος χάσαμε στις λεπτομέρειες, αλλά απλώς έγινε το 1-1. Τώρα πάμε στην έδρα μας, όπου πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι προκειμένου να κερδίσουμε".

Τέλος, τόνισε ότι ο Ολυμπιακός πρέπει να εμφανιστεί καλύτερος στον 3ο Τελικό στο ΣΕΦ: " Αποδείξαμε ότι ήρθαμε για να παλέψουμε. Είμαστε στεναχωρημένοι. Κανείς δεν παίζει για να χάσει. Έχουμε όμως το πλεονέκτημα έδρας, για αυτό παλεύαμε όλη την χρονιά. Τώρα πρέπει να εμφανιστούμε καλύτεροι σε άμυνα και επίθεση στο επόμενο παιχνίδι. Υπάρχει πίεση, αλλά πρέπει να την διαχειριστούμε και μαζί με τον κόσμο μας να πάρουμε τη νίκη".

Ο Νίκολς Μιλουτίνοφ δήλωσε από την πλευρά του πως " νομίζω ότι ελέγξαμε το παιχνίδι για 30 λεπτά, αλλά κάναμε κάποια λάθη που μας στοίχισαν στο τέλος στην άμυνα Σίγουρα μας έλειψε ο Σπανούλης και ελπίζουμε ότι θα τον έχουμε μαζί μας στο τρίτο παιχνίδι επειδή είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για εμάς, αλλά παλέψαμε όλοι και δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό. Θεωρώ ότι μπορούμε να κερδίσουμε στο 3ο παιχνίδι και να πάρουμε πάλι το πάνω χέρι στην σειρά".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ