ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Μαλόουν: "Ήθελα τον Σφαιρόπουλο στους Νάγκετς!"

Μαλόουν: "Ήθελα τον Σφαιρόπουλο στους Νάγκετς!"

Ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, αποκάλυψε πως πρότεινε στον Γιάννη Σφαιρόπουλο να μεταβεί στο Ντένβερ και να δουλέψει μαζί του στους "σβόλους"!

Ο προπονητής των Νάγκετς, Μάικ Μαλόουν, μίλησε για τις σχέσεις του με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο και παραδέχτηκε ότι πρότεινε στον κόουτς των "ερυθρόλευκων" να συνεργαστούν στο Ντένβερ όμως εισέπραξε αρνητική απάντηση.

Ο κόουτς των "Σβόλων" ανέφερε χαρακτηριστικά στην εκπομπή "Pick & Roll" του OTE TV. "Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι ο άνθρωπός μου. Τον αποκαλώ... Τζόνι Ρόκετ! Ήμουν μαζί του πριν από από πολλά χρόνια. Όταν ήμουν στο Κλίβελαντ, το 2006, είχε έρθει να περάσει το σάμερ λιγκ μαζί μας. Ο Γιάννης και εγώ είμαστε καλοί φίλοι, παραμένουμε σε επαφή, πάντα με καλεί να έρθω στην Ελλάδα να μιλήσω σε καλοκαιρινά σεμινάρια προπονητικής".

Εν συνεχεία αποκάλυψε την πρόταση στον κόουτς του Ολυμπιακού: " Είχα πει στον Γιάννη να έρθει να δουλέψει εδώ μαζί μου αυτή τη σεζόν, αλλά βρίσκεται σε μια τόσο καλή θέση, έχει καταφέρει να φτάσει να κοουτσάρει τον Ολυμπιακό, ώστε δεν μπορούσε να φύγει αυτήν τη στιγμή και το καταλαβαίνω απόλυτα. Επίσης ζούσα παλαιότερα στην Αστόρια, που είναι ελληνική συνοικία και έχω πολλούς Έλληνες φίλους!".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ