ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΛίν στο Sport24.gr: "Τα πάντα για το πρωτάθλημα"

BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
BASKET LEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν αφού έβαλε την υπογραφή του στη νίκη του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού Superfoods, μίλησε στο Sport24.gr κι έδωσε το "ερυθρόλευκο" σύνθημα για να κατακτήσει η ομάδα του το πρωτάθλημα.

O Τζαμέλ ΜακΛίν στον τέταρτο τελικό της Stoiximan.gr Basket League έμοιαζε ασταμάτητος, καθώς οδήγησε τον Ολυμπιακό στη νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods , αλλά ο ίδιος - μέσω του Sport24.gr - δεν στάθηκε στην προσωπική του εμφάνιση και δεν έκρυψε πως η προσοχή του είναι στραμμένη μόνο στο πώς η ομάδα του θα κατακτήσει τον τίτλο.

Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών πάτησε παρκέ για 20:33 και με την εμφάνισή του (20 πόντοι, 6/7 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 8/13 βολές, 5 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 11 κερδισμένα φάουλ κι 1 λάθος) πήρε το άτυπο βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της αναμέτρησης, αλλά το γεγονός αυτό για τον ίδιο δεν έχει σημασία.

"Δεν θέλω να μιλήσω για τον εαυτό μου και το αν ήμουν ο MVP. Η νίκη ήρθε μέσω της προσπάθειας της ομάδας. Όταν η ομάδα νικάει, όλοι έχουμε παίξει καλά. Σημασία έχει η νίκη της ομάδας και όχι ποιος έπαιξε καλά ή όχι", δήλωσε αρχικά στο Sport24.gr ο Τζαμέλ ΜακΛίν και στη συνέχεια τον ρωτήσαμε για το αν πιστεύει πως θα πραγματοποιήσει μία εξίσου εντυπωσιακή εμφάνιση και στο πέμπτο ματς της σειράς.

"Αυτό που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως θα προσπαθήσω να κάνω ό,τι καλύτερο και στο ματς της Κυριακής, ώστε να αυξηθούν οι πιθανότητες της ομάδας για να πάρει τη νίκη και να κατακτήσει το πρωτάθλημα", αποκρίθηκε ο σέντερ του Ολυμπιακού κι εν συνεχεία συμπλήρωσε:

ΜακΛίν στο Sport24.gr: "Τα πάντα για το πρωτάθλημα"
EUROKINISSI

"Αυτό που χρειαζόμαστε πιο πολύ είναι η ομαδική προσπάθεια. Παίξαμε ως ομάδα στο τέταρτο παιχνίδι και πρέπει να κάνουμε το ίδιο και την Κυριακή για να πάρουμε τον τίτλο, καθώς το έργο μας εκεί θα είναι πιο δύσκολο και δεν υπάρχουν πλέον άλλα περιθώρια. Ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε γρήγορα και στην έδρα του".

Όσον αφορά το πώς ο Ολυμπιακός ισοφάρισε σε 2-2 την σειρά, είπε: "Παίξαμε πολύ καλά. Ήμασταν πιο επιθετικοί και παίξαμε πολύ καλή άμυνα. Αυτό μας έδωσε ρυθμό κι έκανε πιο δυνατή και την επίθεσή μας. Παίξαμε πολύ δυνατά, τρέξαμε και αυτά πρέπει να κάνουμε και στον πέμπτο τελικό".

Ο Ολυμπιακός κατά την διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου είχε αρκετά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του, τα οποία συνεχίζονται και στην σειρά των τελικών.

"Είναι μία τρελή σεζόν. Είναι γεγονός πως είχαμε πολλά σκαμπανεβάσματα. Πήραμε μεγάλες νίκες, αλλά υπήρχαν και ήττες που μας πλήγωσαν. Έχουμε φτάσει πλέον στο τέλος της σεζόν, είμαστε στους τελικούς και αυτό που έχει σημασία είναι να κατακτήσουμε τον τίτλο", τόνισε ο Τζαμέλ ΜακΛίν πριν βάλει τον επίλογο στην συζήτησή μας λέγοντας πως "πρέπει να αφήσουμε ό,τι έχει συμβεί πίσω μας. Παλεύουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα. Η σειρά είναι στο 2-2, οπότε πρέπει να ξεχάσουμε ό,τι έχει γίνει, να τα δώσουμε όλα και προσπαθήσουμε για το καλύτερο την Κυριακή για να πάρουμε το πρωτάθλημα".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ