ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΛίν: "Η σεζόν δεν τελείωσε στο ΟΑΚΑ"

ΜακΛίν: "Η σεζόν δεν τελείωσε στο ΟΑΚΑ"
EUROKINISSI

Η νίκη στο ΟΑΚΑ επί του Παναθηναϊκού Superfoods ανήκει στο παρελθόν για τον Ολυμπιακό, όπως τόνισε ο Τζάμελ ΜακΛίν που έστρεψε την προσοχή της ομάδας του στη συνέχεια των υποχρεώσεών της.

Ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της EuroLeague πήρε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί του Παναθηναϊκού Superfoods, αλλά οι υποχρεώσεις του δεν σταματούν, όπως ορθώς παρατήρησε ο Τζαμέλ ΜακΛίν.

Ο 30χρονος Αμερικανός σέντερ του Ολυμπιακού με αφορμή την αναμέτρηση της ομάδας του με τον Άρη (5/3, 18:00) για την 17η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ανανέωσε το blog του και τόνισε πως η ομάδα του πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει σκληρά.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τζαμέλ ΜακΛίν στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

"Καλησπέρα σε όλους σας!

Πέρασε αρκετός καιρός, αλλά να που τα ξαναλέμε μέσα από το blog μου... Συνέβησαν αρκετά αυτό το διάστημα, αλλά θα ξεκινήσω αναφερόμενος στον αυριανό μας αγώνα. Το ματς με τον Άρη είναι σημαντικό για εμάς, γιατί θέλουμε και πρέπει να διατηρήσουμε την συνοχή μας ως ομάδα.

Πριν λίγα 24ωρα πετύχαμε μια μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψουμε στους εαυτούς μας να κάνουν το λάθος να πιστέψουν πως η σεζόν τελείωσε. Πρέπει να συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά, να παίζουμε σκληρά και να κερδίσουμε περισσότερους αγώνες. Πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και να παίξουμε το καλύτερό μας μπάσκετ τώρα που απομένουν μόλις λίγοι μήνες πριν τελειώσει η σεζόν.

Η νίκη στο ΟΑΚΑ ήταν πολύ μεγάλη, όχι μόνο για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και για την ψυχολογία μας μετά την απώλεια του Κυπέλλου από την ΑΕΚ. Καταφέραμε να παραμείνουμε θετικοί και θέλουμε να τερματίσουμε την χρονιά δυνατά.

Θα τα δώσουμε όλα για να πάμε στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και φυσικά θέλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα για να μπορέσουμε να φτάσουμε στην κατάκτηση του Ελληνικού πρωταθλήματος. Για να τα καταφέρουμε, όμως, επαναλαμβάνω πως θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά, να παίζουμε σκληρά και να κερδίζουμε αγώνες. Θέλουμε να τελειώσουμε επιτυχημένα την σεζόν και αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να τα καταφέρουμε".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ