ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΛίν: "Έτσι θέλουμε να παίζουμε"

ΜακΛίν: "Έτσι θέλουμε να παίζουμε"

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν μίλησε στον Sport24 Radio 103,3 λίγη ώρα μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό για τη 14η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League.

Η τρίτη φετινή ήττα από τον Παναθηναϊκό άφησε αναπόφευκτα πικρή γεύση στις τάξεις του Ολυμπιακού. Η εμφάνιση που έκαναν πάντως οι "ερυθρόλευκοι" σε μεγάλα μέρη του παιχνιδιού ήταν ενθαρρυντική ενόψει των προσεχών υποχρεώσεων, τουλάχιστον σε σύγκριση με την εικόνα που έδειχναν τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

" Είμαι πολύ περήφανος για όλα τα παιδιά. Παίξαμε σκληρά και παλέψαμε. Χάσαμε, αλλά αν σκεφτούμε πως παίζαμε το τελευταίο διάστημα, έχουμε κάνει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση για να βελτιωθούμε" δήλωσε μετά το τέλος του ντέρμπι ο Τζαμέλ ΜακΛίν, μιλώντας στον Sport24 Radio 103,3.

"Όλοι παίξαμε δυνατά και έτσι θέλουμε να παίζουμε, σκληρά, παρά τα φάουλ, για να επιστρέψει ο Ολυμπιακός στο επίπεδο που ξέρει. Παρά την ήττα κάναμε ένα σπουδαίο βήμα προς της σωστή κατεύθυνση. Πρέπει να συνεχίσουμε να παλεύουμε ενωμένοι, ως ομάδα. Η σεζόν είναι μεγάλη, είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας και μπορούμε να τα καταφέρουμε".

Ακούστε τις δηλώσεις του Αμερικανού σέντερ του Ολυμπιακού:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ