ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

ΜακΛίν: "Ελάτε να κάνουμε ρεβεγιόν στο ΣΕΦ"

ΜακΛίν: "Ελάτε να κάνουμε ρεβεγιόν στο ΣΕΦ"
EUROKINISSI

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν κάλεσε τους φίλους του Ολυμπιακού να δώσουν το "παρών" στο ΣΕΦ για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο την παραμονή Πρωτοχρονιάς (31/12, 14:00).

Ο Τζαμέλ ΜακΛίν με αφορμή την εντός έδρας αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο (31/12, 14:00) για την 10η αγωνιστική της Stoiximan.gr Basket League ανανέωσε το blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ και απηύθυνε κάλεσμα στους φίλους της ομάδας του.

Ο Αμερικανός σέντερ των Πειραιωτών αναφέρθηκε και στο παιχνίδι με την Ζάλγκιρις για την 15η αγωνιστική της EuroLeague, αλλά στις όμορφες στιγμές που πέρασε κατά την επιστροφή της αποστολής της ομάδας του στην Ελλάδα. Οι φίλοι του Ολυμπιακού που είχαν ταξιδέψει μαζί με την αγαπημένη τους ομάδα στη Λιθουανία έδειξαν έμπρακτα την στήριξή τους προς αυτή παρά την ήττα από την Ζάλγκιρις.

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Τζαμέλ ΜακΛίν:

"Ελάτε να κάνουμε ρεβεγιόν στο παρκέ!

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά!!!!

Λόγω της διακοπής του ελληνικού πρωταθλήματος, δεν τα είπαμε για κάμποσο καιρό, όμως, παρότι έρχεται Πρωτοχρονιά είμαστε και πάλι εδώ, δεδομένου ότι ξεκινούν ξανά οι εγχώριες υποχρεώσεις μας. Στην Ευρώπη, βέβαια, δεν σταμάτησαν!

Δυστυχώς οι πολλές απουσίες που είχαμε μας κόστισαν τελικά και δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε το νικηφόρο σερί μας στην Λιθουανία. Η αναμέτρηση κόντρα στην Ζαλγκίρις ήταν πραγματικά δύσκολη. Είναι πολύ καλή ομάδα και το γήπεδο ήταν γεμάτο. Παρότι το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θα θέλαμε, ήταν ένα όμορφο παιχνίδι να αγωνίζεσαι και εμείς από την πλευρά μας παλέψαμε με όλες μας τις δυνάμεις.

Ίσως η πιο όμορφη στιγμή των τελευταίων ημερών ήταν αυτή που έζησα στο αεροπλάνο κατά την επιστροφή από το Κάουνας. Οι φίλαθλοί μας όχι μόνο μας ακολούθησαν και σε αυτό το ταξίδι, αλλά παρά την ήττα έμειναν έμπρακτα στο πλευρό μας. Αναγνώρισαν την προσπάθειά μας και μας εμψύχωσαν φωνάζοντας συνθήματα μέσα στο αεροπλάνο. Με τον τρόπο αυτό έκαναν το ταξίδι της επιστροφής λίγο πιο εύκολο και λιγότερο αγχώδες!

Όπως κάνουμε, όμως, μετά από τις μεγάλες νίκες, έτσι και στις ήττες αφήνουμε πίσω μας το παιχνίδι που τελείωσε. Πλέον, έχουμε στρέψει όλη μας την προσοχή στην αναμέτρηση της Κυριακής για την 10η αγωνιστική της STOIXIMAN.GR Basket League. Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα υποδεχθούμε στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο και θέλουμε οπωσδήποτε να αποχαιρετήσουμε το 2017 με νίκη.

Εύχομαι να έρθει πολύς κόσμος στο γήπεδο για να κάνουμε παρέα ρεβεγιόν στο παρκέ, όπως ακριβώς κάναμε και στο Χριστουγεννιάτικο βιντεάκι της ομάδας μας! Ελπίζω να σας άρεσε, εμείς, πάντως, το διασκεδάσαμε!

Για όσους δεν το είδαν..."

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ