ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λούκας: "Δεν μας αρκεί η πρόκριση"

Λούκας: "Δεν μας αρκεί η πρόκριση"
INTIME SPORTS

Ο Κεϊλίν Λούκας με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα του Ολυμπιακού με την Καντού, ξεκαθάρισε πως πλέον οι "ερυθρόλευκοι" θα τα παίξουν όλα για την πρωτιά

Από τη στιγμή που έχει τις δυνατότητες να το κάνει, ο Ολυμπιακός θα παλέψει για την πρωτιά του Α' ομίλου σύμφωνα με τα λεγόμενα του Κεϊλίν Λούκας.

Μπορεί ο όμιλος να αποδείχθηκε "σταυρόλεξο" για δυνατούς λύτες, ωστόσο, πλέον η τύχη είναι στα χέρια του Ολυμπιακού ο οποίος θα πάει στη Γαλλία για το "διπλό".

"Φτάσαμε στη νίκη γιατί παίξαμε πολύ καλή άμυνα και λειτουργήσαμε σωστά στην επίθεση. Νιώθουμε πολύ χαρούμενοι που προκριθήκαμε στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αλλά αυτό δεν μας αρκεί", τόνισε ο Λούκας και συνέχισε:

"Το επόμενο ματς είναι στην Γαλλία με τη Νανσί και θα πάμε για τη νίκη. Με συνδυασμό αποτελεσμάτων μπορούμε να βγούμε και πρώτοι στον όμιλο και θα προσπαθήσουμε να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για να το πετύχουμε".

Από την πλευρά του ο Βαγγέλης Μάντζαρης αφιέρωσε τη νίκη στον οπαδό του Ολυμπιακού ο οποίος πρόσφατα υποβλήθηκε σε μία δύσκολη εγχείρηση: "Αφιερώνουμε τη νίκη στον Αλέξανδρο, ο οποίος όπως μάθαμε έκανε μια δύσκολή επέμβαση. Τα νέα λένε ότι πάει καλά στην υγεία του και σαν ομάδα θέλουμε να του χαρίσουμε αυτή τη νίκη. Του ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και να τον έχουμε γρήγορα ξανά κοντά μας".

Σχετικά με το παιχνίδι, ο νεαρός γκαρντ του Ολυμπιακού επισήμανε: "Όσον αφορά το ματς, η αλήθεια είναι πως δεν ξεκινήσαμε πολύ καλά, αλλά στη συνέχεια βελτιωθήκαμε στην επίθεση και παίξαμε πολύ δυνατή άμυνα, συνδυασμός που μας βοήθησε να πάρουμε μια μεγάλη διαφορά. Ξέραμε πως ήταν ιδιαίτερα σημαντικό το τρίτο δεκάλεπτο και ειδικά τα πρώτα πέντε λεπτά του, ήταν το σημείο - "κλειδί".

Οπότε εκεί φροντίσαμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι, παίρνοντας και ένα σημαντικό προβάδισμα στο σκορ. Αξιοποιήσαμε τον Λάζαρο στο λόου ποστ, βάλαμε σημαντικά καλάθια, κρατήσαμε τη διαφορά και φτάσαμε στη νίκη. Διατηρήσαμε το αήττητο την έδρα μας, στόχος πλέον είναι να βελτιώσουμε τις εμφανίσεις μας και στις εκτός έδρας αναμετρήσεις. Πάμε τώρα για τη νίκη κόντρα στη Νανσί στη Γαλλία".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ