ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λοτζέσκι: "Είμαι πιο άνετος φέτος"

Λοτζέσκι: "Είμαι πιο άνετος φέτος"

Ο Λοτζέσκι σχολίασε πως φέτος νιώθει πιο άνετος, καθώς γνωρίζει καλύτερα την ομάδα, μίλησε για το ματς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό και εύχεται να επιστρέψουν γεροί και δυνατοί οι Παπαπέτρου και Ντάρντεν, καθώς έχει μείνει μόνος του στη θέση "3".

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε στο Olympiacos BC TV για τη νέα σεζόν, την δεύτερη του με την ερυθρόλευκη φανέλα. Τόνισε πως φέτος νιώθει πιο άνετα στην ομάδα, καθώς γνωρίζει τους συμπαίκτες του, αναφέρθηκε στο νοκ-άουτ ματς Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και εύχεται να επιστρέψουν γρήγορα πίσω οι τραυματίες Παπαπέτρου-Ντάρντεν, καθώς έχει μείνει μόνος του στην θέση "3". Παράλληλα, έκανε το δικό του σχόλιο για τις φετινές μεταγραφικές κινήσεις των Πειραιωτών.

-Eίναι η δεύτερη σεζόν σου στην ομάδα, τι να περιμένουν οι φίλαθλοι από σένα την ομάδα;

"Για μένα, νομίζω ότι είμαι πιο άνετος φέτος, ξέρω τα περισσότερα παιδιά, οπότε περιμένω να έχω μια καλή σεζόν. Για την ομάδα, φέραμε κάποιους καλούς παίκτες και παίζουμε καλά μαζί. Έχουμε μια καλή προετοιμασία, αλλά δυστυχώς είχαμε κάποιους τραυματισμούς, αλλά εκτός απ' αυτό όλα είναι πολύ καλά".

-Αρκετά νωρίς στη σεζόν, ο Ολυμπιακός έχει να παίξει ένα παιχνίδι που αντιπροσωπεύει έναν τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Ποια είναι τα συναισθήματα σου και οι σκέψεις σου γι΄αυτό το παιχνίδι;

"Προφανώς είναι ένα μεγάλο παιχνίδι, είναι για το Κύπελλο. Για το μεγαλύτερο μέρος προετοιμαζόμαστε σωστά. Ξέρουμε ότι είναι ένα παιχνίδι που πρέπει να κερδίσουμε και νομίζω ότι μπορείς να αισθανθείς την προσμονή στην ομάδα".

-Πολλοί φίλαθλοι αναρωτιούνται από πέρσι. Έχεις διαλέξει διαφορετικό νούμερο στη φανέλα για την Ευρωλίγκα και το ελληνικό πρωτάθλημα. Θες να μας πεις το γιατί;

"Προτιμώ το νούμερο 24 αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα είπαν ότι μπορεί να φοράς φανέλα ως το 19, έτσι πήρα το 13 στο ελληνικό πρωτάθλημα και το 24 στην Ευρωλίγκα".

-Μπορείς να συγκρίνεις τον εαυτό σου αυτό το καλοκαίρι με τον εαυτό σου το περσινό καλοκαίρι;

"Νομίζω ότι αυτό το καλοκαίρι ήξερα τι να περιμένω και ήξερα κάποια πράγματα για να προετοιμάσω το σώμα μου στο υψηλό επίπεδο. Ήξερα τι να περιμένω και πως να προετοιμαστώ. Νομίζω ότι θα έχω καλή σεζόν".

Η γνώμη σου για τους νέους παίκτες στην ομάδα;

"Προφανώς φέραμε τον Όλιβερ (Λαφαγιέτ), έναν πόιντ-γκαρντ που νομίζω θα είναι μία καλή προσθήκη. Είναι μία απειλή στην επίθεση, μπορείς να δεις ότι το ξέρει το παιχνίδι πολύ καλά και να οδηγήσει την ομάδα. Ο Τρεμέλ (Ντάρντεν) φέρνει κάτι που δεν είχαμε. Φέρνει αφοσίωση στην άμυνα και επίσης καλό σουτ. Στο "5", είναι πολύ αθλητικός ο νέος μας σέντερ, όπως είναι ο Χάντερ. Έχουμε πράγματα που μας έλειπαν πέρσι και νομίζ ότι συμπληρωθήκαμε καλά κι έχουμε πιθανότητες να πάμε πραγματικά καλά".

Αισθάνεσαι μόνος σου στο "3", ύστερα από τους τραυματισμούς των Παπαπέτρου και Ντάρντεν;

"Λίγο. Νομίζω ότι θα βρούμε κάποιες λύσεις στην προετοιμασία, παίρνοντας βοήθειες και από άλλους παίκτες στην θέση μου, και ελπίζω ότι ο Τρεμέλ θα γυρίσει γρήγορα και θα έχει καλή ανάρρωση".

Θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον Ιωάννη και τον Τρεμέλ;

"Στους κολλητούς μου στο "3". Σας περιμένω παιδιά να επιστρέψετε, ελπίζω να έχετε γρήγορη ανάρρωση και θα σας δω στην Αθήνα".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ