ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λοτζέσκι: "Θα είμαστε καλή ομάδα"

Λοτζέσκι: "Θα είμαστε καλή ομάδα"

Ο Ματ Λοτζέσκι μίλησε για τη γέννηση του τρίτου του παιδιού αλλά και για τον νέο Ολυμπιακό που παρότι έχει πολλές αλλαγές κατάφερε να τις καλύψει με "πολλούς καλούς παίκτες"

Με την οικογένεια του να μετράει πλέον πέντε μέλη ο Ματ Λοτζέσκι δηλώνει ένας ευτυχισμένος πολύτεκνος μπαμπάς. Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε στην κάμερα του olympiacosbc και αναφέρθηκε τόσο στο νεογέννητο Τζάκσον αλλά και για το νέο Ολυμπιακό.

" Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον ερχομό του νέου μωρού. Το όνομα του είναι Τζάκσον, είναι υγιής. Όλα πήγαν καλά και είμαστε πολύ χαρούμενοι που έγινε εδώ στην Ελλάδα. Και ανυπομονούμε να ζήσουμε ως πενταμελή οικογένεια", ήταν τα πρώτα του λόγια.

"Το νέο μέλος θα είναι μισός Έλληνας;" ήταν η επόμενη ερώτηση με τον Αμερικανό να απαντάει " Ναι ίσως να αποφασίσουμε για το διαβατήριο. Δεν ξέρω"

Όσον αφορά τις αλλαγές στο ρόστερ του Ολυμπιακού, είπε: " Προφανώς πολλά παιδιά έφυγαν. Τους εύχομαι καλή τύχη στη νέα τους ομάδα. Όσο για εμάς, πολλοί καλοί παίκτες ήρθαν. Ξέρω τους περισσότερους και πιστεύω πως όλοι ξέρουν για τον Ολυμπιακό ότι δεν είναι το πόσο σπουδαίοι είναι οι παίκτες, αλλά το πώς παίζουμε μαζί. Με το πάθος που έχουμε πιστεύω πως θα είμαστε καλά. Θα είμαστε καλή ομάδα φέτος κι αυτό θα αρχίσει να λειτουργεί σε λίγες εβδομάδες".

Τέλος, ο Ματ Λοτζέσκι δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού που παρουσιάζουν μεγάλη ζήτηση: " Είναι σημαντικό να βλέπουμε ότι δείχνετε εκτίμηση για ό,τι έχουμε κάνει τα τελευταία χρόνια. Προφανώς όσο καλύτερα παίζουμε, τόσο πιο πολύ χαρούμενοι είμαστε να παίζουμε μπροστά σας (σ.σ. στους φιλάθλους). Σας ευχαριστούμε για την συμπαράσταση. Από όταν ήρθα εδώ είναι υπέροχο και ανυπομονώ για ακόμη μία καλή σεζόν" .

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ