ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λοτζέσκι: "Ο Ολυμπιακός αξίζει το πρωτάθλημα"

Λοτζέσκι: "Ο Ολυμπιακός αξίζει το πρωτάθλημα"

Ο φόργουορντ του Ολυμπιακού, Ματ Λοτζέσκι, μίλησε στον Νότη Ψιλόπουλο και στην εκπομπή "Παίξε μπαλίτσα" για την νίκη των "ερυθρόλευκων" επί του Παναθηναϊκού στο πρώτο τελικό της Basket League.

Ο Αμερικανός, με βέλγικο διαβατήριο, φόργουορντ του Ολυμπιακού μίλησε:

Για τον αγώνα: "Ο Ολυμπιακός αξίζει να πάρει το πρωτάθλημα. Το πρόβλημα όμως, εκτός από τα πολλά άστοχα σουτ από την περιφέρεια, ήταν ότι βιαζόμασταν να κερδίσουμε το ματς. Επιπλέον το γήπεδο ήταν κατάμεστο και είχαμε την πίεση να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας. Στην εξέλιξη του αγώνα βελτιωθήκαμε στην άμυνα, βρήκαμε τον ρυθμό μας και φτάσαμε στην νίκη".

Για τον 2ο αγώνα της σειράς στο ΟΑΚΑ: "Ο αντίπαλος παίζει πάντα καλά στην έδρα του. Ο Ολυμπιακός δεν έχει πολλές νίκες στο ΟΑΚΑ, αλλά θα προσπαθήσουμε να κάνουμε τα ίδια πράγματα με σήμερα για να πετύχουμε τον στόχο μας".

Για τα λόγια του Γιάννη Σφαιρόπουλου στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα: "Ο προπονητής μας είπε ότι η σειρά δεν έχει τελειώσει και ότι ακόμη η ομάδα δεν έχει κερδίσει κάποιον τίτλο και πρέπει να τα δώσουμε όλα για να πετύχουμε αυτό τον στόχο".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ