ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λοτζέσκι: "Mε θέλει η Νταρουσάφακα, υπάρχει προοπτική στην Μπαρτσελόνα"

Λοτζέσκι: "Mε θέλει η Νταρουσάφακα, υπάρχει προοπτική στην Μπαρτσελόνα"

Ο Ματ Λοτζέσκι, σε δηλώσεις του στο Βέλγιο, τόνισε πως απολαμβάνει που παίζει μπάσκετ στον Ολυμπιακό, αλλά παράλληλα αποκάλυψε πως ενδιαφέρονται για εκείνον Νταρουσάφακα και Μπαρτσελόνα.

Το συμβόλαιο του Ματ Λοτζέσκι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με τον 31χρονο σουτέρ του Ολυμπιακού να έχει δηλώσει αρκετές φορές πως θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Πειραιά. Υπενθυμίζεται πως είναι ο μακροβιότερος Αμερικανός παίκτης στην ιστορία της ομάδα, διανύοντας την 4η σεζόν του στο μεγάλο λιμάνι.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του και συγκεκριμένα στο Βέλγιο, ο Ματ Λοτζέσκι αποκάλυψε τις ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον, αναφέροντας την Νταρουσάφακα και την Μπαρτσελόνα. Συγκεκριμένα, μιλώντας στο nieuwsblad.be, ο Αμερικανός φόργουορντ τόνισε πως: "Είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική η Μπαρτσελόνα, εξαιτίας του Γιώργου Μπαρτζώκα, που ήταν πρώην προπονητης μου στον Ολυμπιακό και δουλεύει εκεί.

Η τουρκική Νταρουσάφακα του Ντέιβιντ Μπλατ ενδιαφέρεται για μένα. Είμαι τέσσερα χρόνια στον Ολυμπιακό και το απολαμβάνω πραγματικά. Απολαμβάνω την αυτοπεποίθηση που υπάρχει στην ομάδα και ο ρόλος μου αυξάνεται συνεχώς".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ