ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λοτζέσκι για Γουότερς: "Φίλε, καλωσήρθες στον Ολυμπιακό"

Λοτζέσκι για Γουότερς: "Φίλε, καλωσήρθες στον Ολυμπιακό"

Ο Ματ Λοτζέσκι, μιλώντας στο Sport24.gr, καλωσόρισε τον Ντόμινικ Γουότερς στον Ολυμπιακό. Πώς περιέγραψε το αγωνιστικό προφίλ του Αμερικανού γκαρντ που ήρθε να καλύψει το κενό του Χάκετ.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος μας έκανε ένα σχόλιο για την ενίσχυση της ομάδας του Ολυμπιακού με την απόκτηση του Ντόμινικ Γουότερς . Οι δυο τους είναι φίλοι και γνωρίζονται αρκετά καλά, καθώς υπήρξαν συμπαίκτες στα Κολεγιακά τους χρόνια στις ΗΠΑ, έχοντας φοιτήσει σε εκείνο της Χαβάης για μία διετία (2005-2007), φορώντας την φανέλα των "Hawaii Rainbow Warriors".

Ο Αμερικανός σουτέρ του Ολυμπιακού μας εξέφρασε την χαρά του για τον ερχομό του Ντόμινικ Γουότερς στην ομάδα του Πειραιά, λέγοντας μας τα εξής: "Είμαι χαρούμενος με τον ερχομό του Ντόμινικ Γουότερς στην ομάδα μας. Θα ήθελα να καλωσορίσω τον φίλο μου στον Ολυμπιακό, τον οποίο γνωρίζω από τα Κολεγιακά μας χρόνια, την εποχή που παίζαμε μαζί μπάσκετ στους "Hawaii Rainbow Warriors".

Του εύχομαι κάθε επιτυχία με την ομάδα μας και μακάρι να μας βοηθήσει ώστε να φτάσουμε σε ακόμη περισσότερες νίκες μέσα στο 2017. Είναι ένας εξαιρετικός πλέι-μέικερ. Είναι ένας πολύ καλός πασέρ, έχει οργανωτικές αρετές και του αρέσει να δημιουργεί. Έχει το μυαλό του πρώτα στην πάσα και μετά στο σκορ, αλλά μπορεί εξίσου καλά να σκοράρει και να πασάρει. Επίσης, είναι πολύ καλός στις συνεργασίες πικ-εν-ρολ, γνωρίζει να λειτουργεί σωστά σε αυτή την συνεργασία με τους ψηλούς. Από τους γκαρντ που μπορούν να διαβάσουν καλά το παιχνίδι.

Περίμενε καιρό αυτή την ευκαιρία ο Ντόμινικ και πλέον του δόθηκε η δυνατότητα να αγωνιστεί σε μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, στο υψηλότερο επίπεδο. Είναι ιδιαίτερα χαρούμενος για την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό. Έχω να πω πως διαθέτει εξαιρετικό χαρακτήρα και είναι καλό παιδί. Στο Κολέγιο μας στην Χαβάη ήταν από τους καλύτερους μου φίλους. Είχαμε ταιριάξει. Επίσης, διατηρήσαμε επαφές και καλές σχέσεις και μετά το Κολέγιο, στην συνέχεια της επαγγελματικής μας καριέρας. Συναντηθήκαμε σαν αντίπαλοι στο Βέλγιο, αλλά και στην Ελλάδα. Πλέον, η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να γίνουμε και πάλι συμπαίκτες, αυτή την φορά στον Ολυμπιακό. Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα έχω και πάλι τον φίλο μου συμπαίκτη. Του εύχομαι τα καλύτερα".

Στην φωτογραφία, ο Λοτζέσκι με το "21" και ο Γουότερς με το "11" στην Χαβάη:

Λοτζέσκι για Γουότερς: "Φίλε, καλωσήρθες στον Ολυμπιακό"

Διαβάστε ακόμη:

Καβαλιεράτος: Έτσι θα βοηθήσει ο Γουότερς τον Σπανούλη

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Γουότερς

Λυκογιάννης: "Θα ταιριάξει στον Ολυμπιακό ο Γουότερς"

Λίγες οι πιθανότητες να παίξει ο Πρίντεζης κόντρα στη Φενέρμπαχτσε

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ