ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Λο: "Φαβορί είναι η Σιένα"

Λο: "Φαβορί είναι η Σιένα"

Ο Έισι Λο και ο Κώστας Παπανικολάου έδωσαν στην προσεχή αντίπαλο του Ολυμπιακού, τη Σιένα ελαφρύ προβάδισμα για την πρόκριση καθαρά λόγω έδρας.

Για τη διεκδίκηση μιας εκτός έδρας νίκη που θα επιτρέψει στον Ολυμπιακό να "κλέψει" από τη Σιένα το πλεονέκτημα έδρας, έκαναν λόγο στις δηλώσεις τους ο Έισι Λο και ο Κώστας Παπανικολάου.

Οι δύο "ερυθρόλευκοι" χαρακτήρισαν φαβορί τη Σιένα στο νέο match up των δύο ομάδων στην Eυρωλίγκα.

Ο Λο που έκανε εξαιρετικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Γαλατασαράι σχολίασε " ήμασταν αποφασισμένοι για τη νίκη, θέλαμε πολύ την πρόκριση. Ήμασταν συγκεντρωμένοι στον αγώνα και παίξαμε καλή άμυνα. Ο επόμενος αντίπαλος μας είναι η Σιένα. Έχω ακούσει ότι είναι καλή ομάδα, ωστόσο δεν τη γνωρίζω. Φαβορί είναι η Σιένα και στόχος μας είναι να φτάσουμε σε μια νίκη εκτός έδρας, για να έρθει σε εμάς το πλεονέκτημα. Προς το παρόν δεν θέλω να πω πολλά για την ιταλική ομάδα. Πετύχαμε τον στόχο μας και είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση".

Ο Κώστας Παπανικολάου πρόσθεσε πως "η νίκη και η πρόκριση δεν αποτελεί απάντηση σε αυτούς που μας αμφισβήτησαν. Εμείς κοιτάζουμε να κάνουμε τη δουλειά μας και ό,τι μπορούμε στο γήπεδο. Ελπίζω να έρθει ο κόσμος στο ΣΕΦ μετά από αυτή τη νίκη και να γίνει ξανά δυνατή έδρα όπως στο παρελθόν. Απόψε (1/3) κερδίσαμε γιατί παίξαμε καλή άμυνα και είχαμε σωστή λειτουργία στην επίθεση.

Όσο για τη Σιένα θυμόμαστε τι έγινε πέρσι. Η φετινή σειρά είναι διαφορετική, γιατί η Σιένα έχει το πλεονέκτημα έδρας και είναι το φαβορί. Εμείς θα προσπαθήσουμε να πάρουμε μια εκτός έδρας νίκη και θα χρειαστεί να παίξουμε απόλυτα συγκεντρωμένοι. Το φετινό μυστικό του Ολυμπιακού είναι πως βγάζει υγεία ως ομάδα και το κλίμα είναι εξαιρετικό. Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να καταφέρουμε το... κάτι παραπάνω".

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ