ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκινούν οι "ερυθρόλευκες" ακαδημίες

Ξεκινούν οι "ερυθρόλευκες" ακαδημίες

Οι ακαδημίες του Ολυμπιακού μπαίνουν στη γραμμή εκκίνησης και από το Σάββατο (3/9) δίνουν το πρώτο τους ραντεβού

Την έναρξη των προπονήσεων στις ακαδημίες ανακοίνωσε η ΚΑΕ Ολυμπιακός. Οι "ερυθρόλευκοι" θα ξεκινήσουν τη δουλειά το Σάββατο στις 3 Σεπτεμβρίου με στόχο να μπουν οι βάσεις για να δημιουργηθούν σωστοί αθλητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει

" Την πρώτη τους προπόνηση για τη σεζόν 2016-2017 θα πραγματοποιήσουν οι ακαδημίες μπάσκετ του Ολυμπιακού, το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου.

Ο Δ/ντης της Ακαδημίας κ. Νίκος Κεραμέας, ο Τεχνικός Σύμβουλος και Θρύλος του Ολυμπιακού, κ. Αργύρης Καμπούρης και όλο το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο, προετοιμάζουν για άλλη μια χρονιά το μέλλον του Θρύλου!! Αγόρια και κορίτσια από 4 ετών που αγαπούν το μπάσκετ και τον αθλητισμό και είτε έχουν ξεκινήσει να παίζουν είτε θέλουν να ξεκινήσουν, μπορούν να έρθουν και να συμμετάσχουν στο πιο σύγχρονο αθλητικό πρόγραμμα για μπάσκετ στην Ελλάδα, στις κλειστές και ανακαινισμένες εγκαταστάσεις ενός ιστορικού γηπέδου, του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Οι προπονητές του Ολυμπιακού και οι παίκτες της ανδρικής ομάδας του Ολυμπιακού είναι κοντά στα παιδιά και τα παιδιά μαθαίνουν για το μπάσκετ και τον αθλητισμό από τους κορυφαίους.

Όλα τα παιδιά συμμετέχουν στο πλήρες αθλητικό πρόγραμμα ενώ έχουν την υποστήριξη ενός ολοκληρωμένου επιτελείου (προπονητές, γυμναστές, γιατροί, φυσικοθεραπευτές, φροντιστές κλπ) καθώς και της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Επιπλέον, απο φέτος όλα τα παιδιά της ακαδημίας θα μπορούν να παρακολουθούν επιλεγμένους αγώνες της ανδρικής ομάδας μπάσκετ για την Α1 και να συμμετάσχουν σε μια σειρά απο εκδηλώσεις συνεργατών και χορηγών του Ολυμπιακού κατά την διάρκεια όλης της αγωνιστικής σεζόν 2016-2017.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν για πληροφορίες και εγγραφές με τη γραμματεία της Ακαδημίας, καλώντας στο τηλέφωνο 210 4833283 ή ερχόμενοι στα γραφεία μας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, καθημερινά από τις 15:00 έως τις 19:00"

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ