ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε εξέλιξη το ραντεβού Αγγελόπουλων - Σπανούλη

Σε εξέλιξη το ραντεβού Αγγελόπουλων - Σπανούλη

Ο Βασίλης Σπανούλης έφτασε στην Arcadia για να συζητήσει με τον Παναγιώτη και τον Γιώργο Αγγελόπουλο το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό (VIDEO).

Ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Βασίλης Σπανούλης συζητούν αυτήν την ώρα το ζήτημα της ανανέωσης της συνεργασίας του Kill Bill με τον Ολυμπιακό.

Το συμβόλαιο του V - Span με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2017-18, αλλά η επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν την συνεργασία τους.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετά την ανάληψη της τεχνικής τους ηγεσίας από τον Ντέιβιντ Μπλατ έχουν στρέψει την προσοχή τους στην ανανέωση των συμβολαίων του Βασίλη Σπανούλη, του Κώστα Παπανικολάου και του Ιωάννη Παπαπέτρου, ενώ ήδη έχει υπάρξει επαφή μεταξύ του Αμερικανοϊσραηλινού προπονητή και των τριών παικτών .

Ο Βασίλης Σπανούλης, όπως αναμενόταν και ήταν λογικό, ήταν ο πρώτος από τους τρεις προαναφερθέντες παίκτες που άνοιξε τον χορό συναντήσεων με τους αδελφούς Αγγελόπουλους.

Ο έμπειρος γκαρντ έφτασε στα γραφεία της Arcadia λίγο μετά τις 15:00 (με t-shirt που ανέγραφε στο μπροστινό μέρος "GREATEST ON EARTH") και αυτήν την ώρα συζητάει με τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός το ζήτημα της ανανέωσης του συμβολαίου του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ