ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το Πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον τέταρτο τελικό χωρίς τον Πρίντεζη. Αποφασισμένοι οι Πειραιώτες να πάρουν την νίκη και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Ολυμπιακός, αν και δέχτηκε το break στον πρώτο τελικό, στην συνέχεια κατάφερε να δείξει χαρακτήρα και να αντιδράσει, κάνοντας ανατροπή στην σειρά, φτάνοντας εκείνος στο 2-1, απέχοντας πλέον μόλις μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Την Παρασκευή (27/5), οι "ερυθρόλευκοι" επέστρεψαν στις προπονήσεις της ομάδας, ξεκινώντας την προετοιμασία τους για τον τέταρτο τελικό, ο οποίος θα διεξαχθεί την Δευτέρα (30/5) στο ΟΑΚΑ. Οι Πειραιώτες ξέρουν πως θα έχουν δύσκολο έργο, αλλά είναι αποφασισμένοι να τελειώσουν την σειρά στο ΟΑΚΑ, κατακτώντας το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα του "τριφυλλιού".

Στον Ολυμπιακό σαφώς και έμειναν ικανοποιημένοι από την νίκη τους στον τρίτο τελικό, αλλά ξέρουν και οι ίδιοι πως στα τρία πρώτα δεκάλεπτα δεν μπορούσαν να ελέγξουν τον ρυθμό. Έκαναν λοιπόν την αυτοκριτική τους και αναγνώρισαν τα λάθη τους. Θα δουλέψουν πάνω σε αυτά και θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν απόλυτα έτοιμοι, τόσο αγωνιστικά, όσο και πνευματικά, ενόψει του τέταρτου τελικού.

Από την προπόνηση απουσίασε ο Γιώργος Πρίντεζης, ο οποίος υπέστη νέο τραυματισμό στο πέλμα. Είναι δεδομένη η απουσία του από τον τέταρτο τελικό στο ΟΑΚΑ και αν υπάρξει πέμπτο παιχνίδι, δύσκολα θα καταφέρει να δώσει το "παρών". Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος, λοιπόν, καταστρώνει τα πλάνα του χωρίς τον Έλληνα φόργουορντ. Πλέον, στο "4", θα βγουν μπροστά οι Ιωάννης Παπαπέτρου και Δημήτρης Αγραβάνης, για να καλύψουν το κενό του, ενώ αν και εφόσον χρειαστεί, στην θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Χακίμ Ουόρικ.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ