ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κόντρα στη Μακάμπι χωρίς Σπανούλη/Πρίντεζη/Παπανικολάου

2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ(Α) ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)
2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΚΡΗΤΗΣ / ΟΣΦΠ - ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ / ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ(Α) ΓΙΑΝΚΟΒΙΤΣ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει σήμερα τη Μακάμπι στον τελικό του τουρνουά του Ηρακλείου (24/9, 20:30), σε ένα παιχνίδι που θα παραταχθεί χωρίς τους δύο αρχηγούς του, Βασίλη Σπανούλη και Γιώργο Πρίντεζη, αλλά και τον Κώστα Παπανικολάου.

Δύο ημέρες μετά τη νίκη επί του Ερυθρού Αστέρα, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει σε μερικές ώρες τη Μακάμπι (20:30, LIVE Blog από το Sport24.gr) στον τελικό του "Crete/Heraklion 2017 International Basketball Tournament".

Ο Βασίλης Σπανούλης (περιμένει την γέννηση του 5ου παιδιού του) και ο Γιώργος Πρίντεζης (αποθεραπεία) βρίσκονται στην Αθήνα και ο Κώστας Παπανικολάου (ενοχλήσεις στην ποδοκνημική) και δεν θα συμμετάσχουν στον αγώνα. Δεδομένου όμως ότι η προετοιμασία των "ερυθρόλευκων" μπαίνει στην τελική της ευθεία, δεν υπάρχει χρόνος για να μείνουν σε αυτό, με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να προσπαθεί να βοηθήσει την ομάδα του να βρει την καλύτερη δυνατή χημεία, "παντρεύοντας" τους Έλληνες διεθνείς - που αποτελούν τον βασικό κορμό της ομάδας - με τους νεοφερμένους παίκτες.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, στο πλαίσιο του μικρού τελικού του τουρνουά, η Ούνικς Καζάν θα αντιμετωπίσει τον Ερυθρό Αστέρα (18:00).

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ