ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κοιτάζει τον Μαραγκό για βοηθητικό ρόλο στην φροντ-λάιν του

Κοιτάζει τον Μαραγκό για βοηθητικό ρόλο στην φροντ-λάιν του
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να αποκτήσει τον 22χρονο φόργουορντ/σέντερ, Πάρι Μαραγκό, ώστε να έχει καθαρά βοηθητικό ρόλο στο ρόστερ της ομάδας. Ολοκλήρωσε την κολεγιακή του καριέρα και είναι ελεύθερος.

Στον Ολυμπιακό, όπως είναι γνωστό, αποφάσισαν να μην κινηθούν για πάουερ-φόργουορντ πίσω από τον "βασικό" Γιώργο Πρίντεζη, αποσύροντας το ενδιαφέρον τους για τον Κένι Γκάμπριελ, καθώς προτίμησαν να δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης στους Ιωάννη Παπαπέτρου (θα παίξει κυρίως στο "4" στην σεζόν που έρχεται) και Δημήτρη Αγραβάνη.

Όμως, επειδή η σεζόν είναι μεγάλη, στο "ερυθρόλευκο" στρατόπεδο σκέφτονται να αποκτήσουν έναν επιπλέον παίκτη ώστε να ενισχύσουν την φροντ-λάιντ τους, ο οποίος θα έχει καθαρά βοηθητικό ρόλο (όπως είχε για παράδειγμα ο Μιχάλης Τσαϊρέλης και ο Γιώργος Γεωργάκης), συνεισφέροντας κυρίως στις προπονήσεις και στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος.

Και στον Ολυμπιακό για τον συγκεκριμένο ρόλο, έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του 22χρονου (19/1/1994) φόργουορντ/σέντερ (2.06 ύψος), Πάρι (είναι από το Κυπριανός) Μαραγκού. Ο αθλητής ολοκλήρωσε την Κολεγιακή του καριέρα στις ΗΠΑ (έμεινε εκεί για 4 χρόνια), έχοντας αγωνιστεί στο American University και στο George Washington, ενώ ήταν και διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες.

Πρόκειται για έναν παίκτη που ξεκίνησε την καριέρα του στο "4", αλλά πλέον παίζει κυρίως σαν "5". Βέβαια, μπορεί να αγωνιστεί με άνεση και στις δύο θέσεις. Διαθέτει παιχνίδι με πλάτη και αξιόπιστο σουτ από τα 5 μέτρα. Την σεζόν 2010-2012 ήταν μέλος της ομάδας του Παναθηναϊκού, αγωνιζόμενος κυρίως στο Εφηβικό.

Τα στατιστικά του στο κολεγιακό πρωτάθλημα:

Related content

O Πάρις Μαραγκός εν δράσει:

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ