ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κατοχυρώθηκε η ΑΜΚ στη ΚΑΕ Ολυμπιακός

Κατοχυρώθηκε η ΑΜΚ στη ΚΑΕ Ολυμπιακός
INTIME SPORTS

Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 12.000.000 ευρώ έγινε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός, η οποία και πιστοποιήθηκε. Αυτό είχε αποφασιστεί από τη γενική συνέλευση των μετόχων που έγινε το καλοκαίρι.

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζουν να ενισχύουν τα ταμεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, πραγματοποιώντας Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου, η οποία και πιστοποιήθηκε επίσημα.

Συγκεκριμένα, στην ΚΑΕ Ολυμπιακός πραγματοποιήθηκε Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου ύψους 12.000.000 ευρώ, ποσό το οποίο και κατέβαλαν οι ιδιοκτήτες των ερυθρολεύκων, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Το γεγονός το ανακοίνωσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας του Καταναλωτή, επισημαίνοντας πως την περασμένη Παρασκευή (20/11) καταχωρήθηκε το από 30/10 πρακτικό της ΚΑΕ Ολυμπιακός, σύμφωνα με το οποίο πιστοποιήθηκε, καθαρά και νόμιμα, η καταβολή της ΑΜΚ κατά 12.000.000 ευρώ, κάτι βέβαια το οποίο είχε αποφασιστεί να γίνει πράξη από τη γενική συνέλευση των μετόχων των ερυθρολεύκων από το περασμένο καλοκαίρι (30/6/2015).

Οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, από το 2004 και μετά που ασχολούνται με την διοίκηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός, έχουν ξοδέψει κοντά στα 150.000.000 ευρώ στην ομάδα μπάσκετ του Πειραιά, από την προσωπική τους περιουσία.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ