ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καθαρές οι εξετάσεις του Τιλί

Καθαρές οι εξετάσεις του Τιλί
EUROKINISSI

Ο Κιμ Τιλί αποχώρησε "λαβωμένος" από την προπόνηση του Ολυμπιακού το Σάββατο (17/3), αλλά η κατάσταση του δεν εμπνέει ανησυχία.

Ο Κιμ Τιλί το Σάββατο (17/3) ένιωσε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο του δεξιού ποδιού, αλλά η κατάστασή του δεν είναι ανησυχητική, όπως έδειξαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε.

Ο Γάλλος πάουερ φόργουορντ υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία, η οποία ήταν "καθαρή", γεγονός που χαροποίησε τους "ερυθρόλευκους" και τους φίλους τους.

Το αποτέλεσμα της μαγνητικής τομογραφίας δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό παρά μόνο έναν μυικό σπασμό και άμεσα ο Κιμ Τιλί θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, ενώ είναι πιθανό να αγωνιστεί και απέναντι στον Κολοσσό (17:00).

Το πιο πιθανό πάντως είναι ο "ερυθρόλευκος" πάουερ φόργουορντ να.... ξεκουραστεί, ενώ απουσία από την αναμέτρηση της 19ςη αγωνιστικής Stoiximan.gr Basket League αναμένεται να πάρει και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Ο 28χρονος γκαρντ παραμένει κλινήρης κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου δεν θα αγωνιστεί στο παιχνίδι με την ομάδα της Ρόδου, ενώ στα "πιτς" είναι και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος συνεχίζει να ακολουθεί το πρόγραμμα θεραπείας του.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ