ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάταγμα ο Ντάρντεν

Κάταγμα ο Ντάρντεν

Ύστερα από τον τραυματισμό του Παπαπέτρου, νέο πλήγμα για τον Ολυμπιακό. Τοποθετήθηκε γύψος και στο χέρι του Ντάρντεν, καθώς υπέστη κάταγμα στο δεξί του χέρι. Εκτός δράσης για ένα μήνα. Τι "τιτίβισε".

Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνεχίζεται και φέτος. Ύστερα από τον σοβαρό τραυματισμό του Ιωάννη Παπαπέτρου (υπέστη κάταγμα περόνης στο αριστερό του πόδι και επιστρέφει τον Γενάρη), νέο... θύμα είναι ο Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο Αμερικανός φόργουορντ χτύπησε στο δεξί χέρι κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Βενέτσια και το πρωί της Τετάρτης (17/9) υποβλήθηκε σε ακτινογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Τα νέα δεν ήταν ευχάριστα για τον Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο 33χρονος μπασκετμπολίστας έχει υποστεί ρωγμώδες κάταγμα 4ου μετακαρπίου και κάταγμα 1ης φάλαγγας μέσου δακτύλου στο δεξί χέρι. Στον παίκτη τοποθετήθηκε γύψος και το βράδυ θα επιστρέψει στην Ελλάδα προκειμένου να εξεταστεί εκ νέου από τον Γιώργο Παπαγιαννόπουλο. Η επιστροφή του Τρεμέλ Ντάρντεν σε αγωνιστική δράση αναμένεται να γίνει ύστερα από ένα μήνα.

Ο Ολυμπιακός αυτή την περίοδο πραγματοποιεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στη Βόρειο Ιταλία, δίνοντας φιλικά παιχνίδια. "Σκασμένοι" με την ατυχία τους οι άνθρωποι των Πειραιωτών, καθώς μέσα σε λίγες μέρες είδαν έναν ακόμη παίκτη τους να τραυματίζεται και να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα. Προβληματισμένος ο κόουτς Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς τέθηκε νοκ-άουτ ένας ακόμη σμολ-φόργουορντ και η ομάδα στο "3", τουλάχιστον για τον επόμενο μήνα, θα διαθέτει μοναχά τον Ματ Λοτζέσκι.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ