ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Κάταγμα περόνης ο Παπαπέτρου!

Κάταγμα περόνης ο Παπαπέτρου!
INTIME SPORTS

Δυσάρεστα είναι τα νεότερα για τον Παπαπέτρου, καθώς ο παίκτης υπέστη τελικά κάταγμα περόνης και του τοποθετήθηκε γύψος. Θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Και ενώ η αρχική ενημέρωση έκανε λόγο πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου υπέστη βαρύ διάστρεμμα , κατά την διάρκεια προετοιμασίας του Ολυμπιακού στη βόρειο Ιταλία, η διάγνωση που έγινε σε κλινική στο Τρεβίζο αναφέρει πως τα πράγματα είναι χειρότερα!

Κάταγμα περόνης έξω σφυρού και συνδεσμικές βλάβες έδειξαν η μαγνητική τομογραφία και η ακτινογραφία στις οποίες υποβλήθηκε ο Ιωάννης Παπαπέτρου σε κλινική του Τρεβίζο, "παγώνοντας" τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, με τον παίκτη να σοκάρεται από το μέγεθος του τραυματισμού του, βάζοντας τα με την ατυχία του.

Στον 20άχρονο φόργουορντ τοποθετήθηκε γύψος και την Πέμπτη το μεσημέρι θα επιστρέψει την Ελλάδα προκειμένου να εξεταστεί κι από τον υπεύθυνο του ιατρικού τμήματος Γιώργο Παπαγιαννόπουλο και στη συνέχεια να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στο αριστερό του πόδι.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο πως ο Ιωάννης Παπαπέτρου θα απουσιάσει τουλάχιστον τρεις μήνες από την αγωνιστική δράση και η επιστροφή του στις επάλξεις υπολογίζεται για τον Δεκέμβρη. Οι Πειραιώτες δεν θα έχουν στην διάθεση τους τον Έλληνα φόργουορντ για το επόμενο διάστημα και στην θέση "3", στο ξεκίνημα της σεζόν, το βάρος θα σηκώσουν οι Ματ Λοτζέσκι και Τρεμέλ Ντάρντεν.

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου τραυματίστηκε στο ίδιο πόδι (στο αριστερό) με τον τραυματισμό που είχε πριν ενάμιση μήνα με την Εθνική Νέων Ανδρών. Η κακοδαιμονία με τους τραυματισμούς στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού συνεχίζεται για μία ακόμη χρονιά.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ