ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Καταδικάζει και εξετάζει το συμβάν ανάμεσα σε Μπόγρη και Γεωργίου ο Ολυμπιακός

Καταδικάζει και εξετάζει το συμβάν ανάμεσα σε Μπόγρη και Γεωργίου ο Ολυμπιακός

Με αφορμή την καταγγελία του δημοσιογράφου της 24 MEDIA, Σωτήρη Γεωργίου, ότι δέχθηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι καταδικάζει κάθε μορφή βίας και πως εξετάζει το περιστατικό.

Ο Ολυμπιακός δεν έμεινε αδιάφορος μπροστά στις καταγγελίες του δημοσιογράφου της 24 MΕDIA, Σωτήρη Γεωργίου, ότι δέχθηκε επίθεση από τον Γιώργο Μπόγρη. Με ανακοίνωση στο σάιτ του φρόντισε να καταδικάσει "οιαδήποτε μορφή βίας" για την όπως αναφέρει "προσωπική διένεξη μεταξύ του αθλητή μας Γ. Μπόγρη και του δημοσιογράφου Σ. Γεωργίου", τονίζοντας ότι ήδη εξετάζει το θέμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Με αφορμή την  προσωπική διένεξη μεταξύ του αθλητή μας Γ. Μπόγρη και του δημοσιογράφου Σ. Γεωργίου, δηλώνουμε ότι η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός καταδικάζει απερίφραστα την οιαδήποτε μορφή βίας.

Το εν λόγω συμβάν βρίσκεται υπό εξέταση,  σύμφωνα με τις εσωτερικές διαδικασίες της ομάδας μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΙ ΔΗΛΩΣΕ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ 24MEDIA

Γεωργίου: "Δολοφονική επίθεση από τον Μπόγρη"

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Έχουμε φρικάρει με τις πρώτες φωτογραφίες της She-Ra του Netflix

To 'She-Ra and the Princesses of Power' θα στριμάρει από τις 16 Νοεμβρίου στο Netflix. H σειρά πρόκειται για reboot της αγαπημένης She-Ra των 80s που εμείς βλέπαμε σε κανάλια β' κατηγορίας στα 90s. Απόλαυσε τη 'She-Ra' και ακόμα περισσότερο πρωτότυπο περιεχόμενο του Νetflix, με τη WIND VISION.

Κανένας δεν έχει ζήσει τόσο αρχοντικά όσο ο Bill Murray

Έτσι κι αλλιώς, κανένας δεν πρόκειται να τις πιστέψει.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24