ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

"Καρφιά" on camera από τον Σφαιρόπουλο για τους μικρούς

"Καρφιά" on camera από τον Σφαιρόπουλο για τους μικρούς

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος εμφανίστηκε εμφανώς προβληματισμένος για την εικόνα που παρουσίασαν οι νεαροί παίκτες του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με τον Κολοσσό (VIDEO).

Ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη επί του Κολοσσού και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Βασίλη Τολιόπουλο και Νίκο Αρσενόπουλο, οι οποίοι από ό,τι φαίνεται δεν ικανοποίησαν με την απόδοσή τους τον Έλληνα κόουτς.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δεν κατονόμασε τους δύο παίκτες, αλλά μετά το τέλος της αναμέτρησης είπε στην κάμερα της Cosmote TV πως " γενικά ως ένα σημείο είχαμε μία πολύ μεγάλη διαφορά. Δυστυχώς οι νέοι παίκτες που πήραν ευκαιρίες, δεν ανταποκρίθηκαν στις απαιτήσεις του παιχνιδιού και δείχνουν πως με τη νοοτροπία που έχουν δεν θα ξαναπάρουν ευκαιρίες. Ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη ομάδα και όταν είσαι νεαρός παίκτης και παίρνεις ευκαιρίες και δεν είσαι έτοιμος να παίξεις, τότε μοιραία δεν θα έχεις πολλές ευκαιρίες για να δείξεις αν μπορείς να παίξεις ή όχι στον Ολυμπιακό. Λυπάμαι πολύ για τα νέα παιδιά. Μπήκαν με λάθος νοοτροπία. Δεν έπαιξαν καλά ούτε στην άμυνα, ούτε στην επίθεση και σε αυτούς οφείλεται που μειώθηκε στο τέλος η διαφορά".

Ο κόουτς του Ολυμπιακού στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε είπε: " Πιστεύω πως σήμερα κάναμε ένα καλό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε συγκεντρωμένοι, δεχθήκαμε μόλις 10 πόντους στην πρώτη περίοδο και είχαμε καλές συνεργασίες στην επίθεση. Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και η δεύτερη περίοδος, ανεβάσαμε την διαφορά. Η διαφορά ανέβηκε ακόμα περισσότερα στην τρίτη περίοδο. Το παιχνίδι γενικά πήγε όπως θέλαμε εκτός από τα τελευταία 7-8 λεπτά, όταν έπεσε ο ρυθμός και μειώθηκε πολύ η διαφορά. Στο διάστημα αυτό είχα την δυνατότητα να δοκιμάσω και τα νέα μας παιδιά, όμως δυστυχώς δεν ανταποκρίθηκαν. Είναι ένα καλό μάθημα για αυτούς. Αν θέλουν να παίξουν στον Ολυμπιακό, πρέπει να είναι συγκεντρωμένοι, έτοιμοι, να κάνουν αυτά που πρέπει και να μπαίνουν με την σωστή νοοτροπία. Δεχθήκαμε πολλούς πόντους σε εκείνο το διάστημα, στο τέλος δηλαδή στην άμυνα και στην επίθεση ήμασταν νωθροί χωρίς καθαρό μυαλό και πραγματικά αισθάνομαι λίγο απογοητευμένος από την εμφάνισή τους, γιατί περίμενα πολλά περισσότερα από τους νεαρούς παίκτες. Κάναμε μια νίκη για το ελληνικό πρωτάθλημα, στρέφουμε την προσοχή μας στην Ευρώπη. Έχουμε μία δύσκολη εβδομάδα με δύο συνεχόμενα παιχνίδια. Από αύριο αρχίζουμε την προετοιμασία μας για το παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας που είναι πρώτη στην βαθμολογία. Όμως από σήμερα είχα την δυνατότητα να ξεκουράσω κάποιους παίκτες. Ξεκουράσαμε τον Τιλί που είχε ένα μικρό τράβηγμα και άλλους παίκτες για να είναι έτοιμοι για τα επόμενα παιχνίδια. Έχουν μείνει τέσσερα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα, πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, γιατί ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα.

TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ